No i to jest Sadol, a nie głupie filmiki i komiksy o dupie Maryny! Piwo!
@up Ale o co Ty się przyp🤬alasz? Wyjęli jej z dupy to sobie na ladzie postawili, co by klientów przyciągnąć.
RIP kloda
podpis użytkownika
Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.
Wy wszyscy spinający się powyżej. Pomyliły Wam się strony?

Jak ma się czarne poczucie humoru, to oznacza że trzeba być lewakiem?

Wtrącę swoje 3 grosze. Nie interesuje mnie ojczyzna ale też odrzucają mnie idee lewicowe. Jestem po prostu kapitalistyczną świnią, która płaci podatki i chce, żeby wszyscy dali jej święty spokój i pozwolili decydować o sobie. Uważam, że każdy fanatyzm jest chorobą nie zależnie od tego, czy prawy, czy lewy, czy religijny czy wręcz przeciwnie. Ten wstęp jest po to, żeby spinacze dup wyluzowali i przestali doklejać łaty.
Część z was jest wielce oburzona, że robi się szopkę ze Smoleńska. Dziwicie się? Wielki mały wódz wraz ze swoją świtą urządzili taki kabaret z tego wydarzenia, że matka małej Madzi odpada w przedbiegach. Niestety większość ludzi na wzmiankę o S reaguje skrzywieniem, facepalmem albo śmiechem. Tak oto kurdupel z ekipą tragedię przekształcił w komedię. Nie ma co krzyczeć, wyzywać czy szlochać. Trzeba list dziękczynny do prezesa wysłać, bo to jego zasługa, że zamiast uronić łzy, Polacy sikają ze śmiechu.
Część z was jest wielce oburzona, że robi się szopkę ze Smoleńska. Dziwicie się? Wielki mały wódz wraz ze swoją świtą urządzili taki kabaret z tego wydarzenia, że matka małej Madzi odpada w przedbiegach. Niestety większość ludzi na wzmiankę o S reaguje skrzywieniem, facepalmem albo śmiechem. Tak oto kurdupel z ekipą tragedię przekształcił w komedię. Nie ma co krzyczeć, wyzywać czy szlochać. Trzeba list dziękczynny do prezesa wysłać, bo to jego zasługa, że zamiast uronić łzy, Polacy sikają ze śmiechu.
Moderatorzy napiszę tak aby było poprawnie politycznie i żeby wam się podobało. Kochane lewaczki. Tego już nie usuniecie?
podpis użytkownika
...Niech staną zegary...