Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
SWAG
S................e • 2013-06-23, 0:31
Miejski słownik slangu co tak naprawdę oznacza słowo "SWAG":

Termin "SWAG" został wymyślony przez gejów z Hollywood w latach 60 XX wieku skrót oznaczał "Secretly We Are Gay"(co dosłownie oznacza:"Potajemnie Jesteśmy Gejami") był to kod który wykorzystywany był w środowisku gejowskim na terenie USA.

Więc potencjalny gimnazjalisto(gimbusie)człowieku, sadolu itp.(może nie każdy sadolu) pamiętaj co ten skrót oznacza zanim zaczniesz j🤬 SWAG na lewo i na prawo bo ktoś cię zeswaguje od tyłu.

Zgłoś
ejsap 2013-06-23, 11:38 1
swag - skrócona wersja swagger
urbandictionary.com/define.php?term=swagger
Zgłoś
Zavebe 2013-06-23, 11:44
a ja myślałem ze swag to niemiecki producent cześci
Zgłoś
P................z 2013-06-23, 12:17
a ja słyszałem, że swag to skrót od: sex with a ginger: sex z rudowłosą
Zgłoś
dodii 2013-06-23, 14:20
Czyli pierwsze określenie słowa jest tym poprawnym? Dobra. Od dziś nie używam wulgaryzmów bo kiedyś jakieś nawet 100 lat temu znaczyły one zupełnie coś innego. P🤬lić logikę autorze, tak?
Zgłoś
S................e 2013-06-23, 16:05
dodii napisał/a:

Czyli pierwsze określenie słowa jest tym poprawnym? Dobra. Od dziś nie używam wulgaryzmów bo kiedyś jakieś nawet 100 lat temu znaczyły one zupełnie coś innego. P🤬lić logikę autorze, tak?

Ja woll
Zgłoś
Skasik 2013-06-24, 3:00
Dajcie definicje STAPH
Zgłoś