podstawowej z 1993 roku. Niedoskonałe,, bo mi je babka z techniki popsuła,
ale czy ktoś z Was ma lepsze?

nauczycielami. Miałem takie przekonanie, że oni wszyscy są niedorozwinięci
umysłowo, jak widać odwzajemniali je...

Dobrze wiesz o co mi k🤬a chodzi ,ich waluta zyskała 65% wartości,a w latach 90 była 1-1.Teraz z innej beczki rudy Tusk z rozstowkimiem rozmontowujue OFE,ale jest cisza bo było 160 mld rudy wziaał równe 80mld żeby zasytpać dziurę kryzysu z 2008 r.Rozwiązują coś co uratowało kraj przed bankructwem,a Kaczyński do domyka,bo ma nie chybha miał drugie 80mld.A ten filar się sprawdził po kryzysie przy dobrej koniunkturze powinno znowu być i wrosnąć do 160 mld,bo kryzys przyjdzie jeszcze nie jeden,a w zusie nie ma żadnych pieniędzy.Likwidują coś razem co pozwoliło Rzeczpospolitej odbić sie od dna Rowstowswki z rudym,a jarek zapina,dopina,a rosja nam pomoże
...ty c🤬ja się nie znasz znam się tylko ja
Z Twojej wypowiedzi wynika, że złotówka jest dwa razy droższa od korony, ale to Czesi mają silniejszą walutę.... K🤬a wyjaśnij to, bo nijak nie kumam tematu, tym bardziej, że nie jest tajemnicą, jak kształtował się kurs korony w ostatnich kilkunastu latach.
Naprawdę ciekaw jestem, czym się dzisiaj zajmujesz, bo to tutaj raczej nie nastrajało optymistycznie.