👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
Jeszcze zaden debil nie napisal ze to amerykanie zrobili zamach sami na siebie
![]()
Czyli mam rozumieć, że wykład amerykańskich władz na temat znalezienia paszportu (jednego z terrorystów), który wypadł z samolotu w trakcie wybuchu i znaleziony został na ulicy, jest prawdziwy?
Ok.
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

Cwani Amerykanie posadzili samoloty na jakimś zadupiu, wyprowadzili wszystkich pasażerów i rozstrzelali ich metodą katyńską, po czym zdetonowali umieszczone w konstrukcji WTC i Pentagonu ładunki wybuchowe. O wszystkich wiedzieli Ż__zi, którzy tego dnia nie przyszli do pracy w WTC. Nikt zaangażowany w spiseg nie pisnął ani słowa, rzecz oczywista.

Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
Jeszcze zaden debil nie napisal ze to amerykanie zrobili zamach sami na siebie
![]()
A oto i nasz dawno nie widziany kolega Ja-ah-qu-ub-el

Magik2501 napisał/a:
@Ja-ah-qu-ub-el
Ktoś kto pisze o faktach jest debilem w dzisiejszych czasach? Smutne trochę.
Co by nie było faktem, czy mitem, to i tak wolę myśleć że to MUSLIMY SĄ WINNI!!

Ja-ah-qu-ub-el, te tumany nawet nie wiedzą ile ameryka straciła na tej wojnie. Oni codziennie wydają na nią tyle ile mniej więcej jest warta Warszafka.
U mnie w UK muslimy twierdzą że to juesej zrobiło żeby ich zabijać
Każdy debil ma inną teorie.

U mnie w UK muslimy twierdzą że to juesej zrobiło żeby ich zabijać

Stryjek napisał/a:
Ja-ah-qu-ub-el, te tumany nawet nie wiedzą ile ameryka straciła na tej wojnie. Oni codziennie wydają na nią tyle ile mniej więcej jest warta Warszafka.
A czego można się spodziewać po "geniuszach", którzy wiedzę o świecie czerpią z tv gdzie programówkę układa volksdeutsch pod dyktando putina. Potem takie debile chodzą po świecie i opowiadają, że Włosi przyjeżdżają do Polski szukać pracy, Ameryka chce napaść Polskę a w 39 napadli nas źli Niemcy z rfn wbrew woli dobrych niemców z nrd a ZSRR przyszło z pomocą 2 tygodnie później. Jeszcze czekam aż jakiś debil znajdzie plakaty propagandowe sprzed 40 lat w które uwierzy i zacznie pieprzyć że amerykanie zrzucają stonkę na nasze pola kartoflane i na szczęście biedronki zjadają tych pasiatych amerykańskich sabotażystów bo w końcu są czerwone

Ja-ah-qu-ub-el, ja pracowałem z ludźmi 40+ i twierdzili że to ze stonką to prawda
----
Tak w ogóle to USA wydaje na wojnę w afganie 21 milionów... dziennie. Policzcie sobie jeszcze dzieci inwazję Iraku i początek tej wojny. Dużo kasy, nie?

----
Tak w ogóle to USA wydaje na wojnę w afganie 21 milionów... dziennie. Policzcie sobie jeszcze dzieci inwazję Iraku i początek tej wojny. Dużo kasy, nie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie