👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Stryjek napisał/a:
Ej, tylko dlatego że tak się zabawiasz ze swoim starym, to nie znaczy że inni tez tak robią, ok?![]()
Co innego mogę myśleć o takich frajerach jak ty?
możesz w ogóle zacząć myśleć

Aragon1988 napisał/a:
up
szkoda że wyluzowanie i wesołość mylisz z pie**olnięciem, mniej spiny i wracaj lizać się po pisiorach z kubusiem
a to się nazywa projekcja

Stryjek, uważaj bo Ciebie też namierzy

Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
Stryjek, uważaj bo Ciebie też namierzy![]()
On może mi najwyżej śmieci wynosić i naczynia myć. Ewentualnie, kebaby robić

@up
tobie trzeba współczuć, może bin laden jednak żyje i rozkazuje dalej z jaskini?
tobie trzeba współczuć, może bin laden jednak żyje i rozkazuje dalej z jaskini?

@up
ta, na Wawelu się chowa i pije wódkę razem ze smokiem wawelskim.
ta, na Wawelu się chowa i pije wódkę razem ze smokiem wawelskim.
Trzymając się tematu z🤬bów - wie ktoś co się dzieje z Arashelem (a.k.a Ork.Fajny)? Dawno go nie widziałem, a zabawny był synek. Może maturę pisze?

up
Jestem z Ciebie taki dumny. Myślę, że już starczy wygłupów na dziś, ok?
Jestem z Ciebie taki dumny. Myślę, że już starczy wygłupów na dziś, ok?

masz racje Stryjek cytat "Polska trudny język? " język Polska fajny język ....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie