wyobraźcie sobie te wszystkie piątki bez kebaba i pepsi :/
Kebaba sam sobie robię. Kupuję bułki i sam przyrządzam mięso. Pepsi kupuje w angielskim markecie, więc ciapate k🤬y nic na mnie nie zarobią.
A czego można się spodziewać po "geniuszach", którzy wiedzę o świecie czerpią z tv gdzie programówkę układa volksdeutsch pod dyktando putina. Potem takie debile chodzą po świecie i opowiadają, że Włosi przyjeżdżają do Polski szukać pracy, Ameryka chce napaść Polskę a w 39 napadli nas źli Niemcy z rfn wbrew woli dobrych niemców z nrd a ZSRR przyszło z pomocą 2 tygodnie później. Jeszcze czekam aż jakiś debil znajdzie plakaty propagandowe sprzed 40 lat w które uwierzy i zacznie pieprzyć że amerykanie zrzucają stonkę na nasze pola kartoflane i na szczęście biedronki zjadają tych pasiatych amerykańskich sabotażystów bo w końcu są czerwone![]()
na szczęście jest z nami krynica mądrości i ostoja rozumu w postaci zarozumiał... tzn jaśnie oświeconego Kubusia, który przy pomocy Googli rozwiązuje i ujawnia wszystkie spiski i konfabulacje. hfałaci tudzież chała

Jak by Amerykańce ku*asa w mrowisko nie pchały to ciapate siedziały by tam gdzie ich miejsce. A tak to rozpełzło się to szmatogłowe tałatajstwo po świecie. Podziękujmy Ameryce za wpie**alanie się wszędzie gdzie się tylko da z tą ich zaj***ną "demokracją".
no niestety ciapaki się rozlazły po świecie z 2 powodów:
1.Koran-który kształtuje społeczeństwo ekspansywne-dopuszczenie poligamii, szejkowie mogą r🤬ać ile wlezie, mężczyźni dla których zabraknie kobiet mają ruszać na wojny i gw🤬cić ku chwale Allaha by zasłużyć na 72 dziewice w raju.
2. Ignacy Łukasiewicz, który stworzył podwaliny przemysłu naftowego. Z tego powodu ciapaki mają kasę by kupować kałachy i bilety lotnicze do państw zachodniej cywilizacji.
na szczęście jest z nami krynica mądrości i ostoja rozumu w postaci zarozumiał... tzn jaśnie oświeconego Kubusia, który przy pomocy Googli rozwiązuje i ujawnia wszystkie spiski i konfabulacje. hfałaci tudzież chała
zaraz momencik, czy to nie ty jesteś tym frajerem co wysyłał mi na priv wiadomości typu "wiem kim jesteś, znajdę cię" ahahaha jesteś taki żałosny, wyp🤬alaj

miło że mnie pamiętasz, już dawno Cie 'namierzyłem' i dowiedziałem się, że w realu nie jesteś taki mocny w gębie. To mi wystarcza

up
miło że mnie pamiętasz, już dawno Cie 'namierzyłem' i dowiedziałem się, że w realu nie jesteś taki mocny w gębie. To mi wystarcza
ahahah nie pogrążaj się dziecko
Amerykanie rozj🤬i pół Manhattanu by dobrać się do złóż kamieni i żwiru w Afganistanie...seems legit
oczywiście, że nie, amerykanie walczą z terroryzmem! widziałem parę razy pisałeś z sensem, ale wierzenie w Bin Ladena to jest k🤬a śmieszne

up Ja-ah-qu-ub-el
Prawda boli?
jak patrzysz w lustro?
jak patrzysz w lustro?
Słabe, mama nie nauczyła, że na pytanie nie odpowiada się pytaniem?

up
miło że mnie pamiętasz, już dawno Cie 'namierzyłem' i dowiedziałem się, że w realu nie jesteś taki mocny w gębie. To mi wystarcza![]()
Haha, jesteś zabawny koleś. W realu też taki p🤬lnięty w głowę? Czy tylko w necie jesteś debilem?