Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Świąt nie będzie
croyna • 2012-11-14, 12:05
Tam, gdzie zaczyna się poprawność polityczna, kończy się zdrowy rozsądek.
Nie od dziś wiemy, że jeśli da się muzułmanom palec, biorą całą rękę wraz z ramieniem i portfelem. Boleśnie przekonali się o tym mieszkańcy duńskiego miasta Kokkedal. Otóż rada miejska doszła do wniosku, że choinka w centrum miasta to zbyt duży wydatek. Kryzys? Cięcia? Niezupełnie. Koszt choinki to równowartość 4 tysięcy złotych, a jakiś czas temu ta sama rada przeznaczyła 10krotnie większą sumę na islamskie święto ofiarowania. Tak, większość w radzie miejskiej stanowią muzułmanie.

Oczywiście nie obeszło się bez echa. Wzniosła się debata ogólnokrajowa, ale czy nie za późno? Jedna z telewizji chciała nagrać reportaż o problemie islamizacji. Skończyło się to napadnięciem ekipy przez zamaskowanych napastników, a samych dziennikarzy nazwano rasistami.

Tak btw, jakiej rasy są muzułmanie?

Boję się, że dla Zachodu niedługo będzie za późno na odwrót. W Polsce, póki co, to nam nie grozi, ale...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-14, 22:38 3
Tak to jest brudasków wpuścić do kraju i klepać po główkach, bo mniejszość...
Zgłoś
nyqual 2012-11-14, 22:38 1
Wystarczy spojrzeć nie daleko wstecz bo do II RP i popatrzeć na naszych kochanych braci Ukraińców.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-14, 22:38 2
Dla chcących zagłębić się w temat polecam euroislam.pl/
Zgłoś
kakadu8 2012-11-14, 22:42
Multikulturalizm Zawsze BYŁ w Polsce. Poczytajcie historię założenia Lwowa. Mieszanka ż🤬dów polaków niemców nawet greków + okoliczni chłopi. Stalin wyrządził czystkami nam krzywdę niszcząc mniejszości (akcji wisła) .

Arabów nie znoszę nie rozumieją naszej zasad naszej kultury opartej na chrześcijaństwie + prawo rzymskie.

podpis użytkownika

Qui non proficit, deficit
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-14, 22:43 2
Są rasy brudnej.
Zgłoś
BamBam667 2012-11-14, 22:46 1
croyna napisał/a:

C🤬tej
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-11-14, 22:46
kakadu8 napisał/a:

Stalin wyrządził czystkami nam krzywdę niszcząc mniejszości (akcji wisła)

Akcja Wisła
Zgłoś
BadAttitude 2012-11-14, 22:46 2
croyna napisał/a:

podpis użytkownika

„Tępy człowiek jest jak tępy nóż, specjalnej krzywdy nie zrobi, ale jak wk🤬ia!”
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-14, 22:48 2
Muslimy są czymś w rodzaju rozrastającej się narośli rakowej na ciele już i tak chorej europy. Leku na raka jeszcze nie ma ale tą zaraze da się leczyć termitem.
Zgłoś
człowiek_zły 2012-11-14, 22:49
Efekt uboczny socjalizmu i poprawności politycznej.
Zgłoś
maksym_gorki 2012-11-14, 22:49
akurat, co jak co, ale jedyne dobre, co wynieśliśmy z historii (po)wojennej i "niemiecko-radzieckiego kondominium", to właśnie jednolitość etniczna naszego kraju. Poza większym grupami: Kaszubami, czy Ślązakami do których nic nie mam, nawet mi się ten folklor podoba, nie mamy za dużo imigrantów i innych grup językowych (czy religijnych), które to były źródłem problemów w 20-leciu między wojennym i później, do lat 50
Zgłoś
rusofil 2012-11-14, 23:01
Przydałby się taki Hitler na to brudne ścierwo. Kiedy, do c🤬ja, Europa przejrzy na oczy i zacznie tępić to robactwo? Jeszcze trochę i te śmieci nas tu pozabijają. Nie twierdze, że zależy mi na jakiejś duchowej warstwie Bożego Narodzenia, ale lubię samą atmosferę tego święta (pomijając handlowy boom), ale bez k🤬a przesady. Niech te ograniczone umysłowo debile wypieprzają. To jest tragiczne, fajnie, że kraj jest tolerancyjny, ale mieszkam w Danii i jak widzę to całe muzułmańskie obrzydlistwo na ulicach, to włącza mi się automatyczny wk🤬. Państwo daje im wszystko, a te k🤬y panosza się jak u siebie. Tyle że teraz za późno na ogarnięcie tego burdelu. Jest jedna zaleta polskiej ksenofobii; Polacy nieprędko dopuszczą do napływu tego gówna.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Numernabis 2012-11-14, 23:13 1
tak przy okazji tematu. Gdzies na fb widzialem, posta, ze w izraleu w autobusach wisza ampulki z tluszczem swini. W celu takim, ze gdy taki zamachowiec samobojca wejdzie w kontakt z tym tluszczem, to ma mu to uniedostepnic droge do raju. Bo swinia to u nich zwierze nieczyste a jak robi zamach i w nim ginie to nie ma czasu tego odpokutowac czy sie z tego wyspowiadac nei wiem jak to sie u nich nazywa.
Wiec moze by tak po calej europie swinie puscic, to moze by sp🤬olili albo wysmarowac, tym tluszczem kazdy europejski pieniadz a gwarantuje, ze sie sk🤬ysyny wyniosa. Pewnie bylbym geniuszem dobra ale sa jeszcze karty bankowe.
Zgłoś
Kapitan Zombek 2012-11-14, 23:14 3
To nie chodzi o ksenofobię czy nastawianie Polaków.

U nas, póki co, socjal jednak jest za niski, w porównaniu do innych państw, i nie da się z niego wyżyć.
To jest moim zdaniem główny powód braku napływu muslimów, cz🤬chów i innych nierobów ;]
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-14, 23:20
Dlatego trzeba wzmacniac katolicyzm w naszym kraju, aby się przed nimi uchronic.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie