zajebiste cycki... jak za ostre to prosze o przeniesienie do dzialu hard.
[ Komentarz dodany przez: angel: 2010-12-22, 20:24 ]
półtora roku na forum a normalnych tagów nie umiesz wpisać?
GameBoy1990 napisał/a:
laska :: świeta
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-12-23, 3:47
konto usunięte
2010-12-23, 8:27
konto usunięte
2010-12-23, 9:25
wiedziałem że coś tu nie bangla... ale krew mi się nie wylewała z monitora, ani co gorsza nie było cycków chociaż w 2D wiec piwa nie dam
konto usunięte
2010-12-23, 9:33
za fajny przód piwo
chociaż powinienem odjąć za screamera
konto usunięte
2010-12-23, 10:13
Striptiz? Babka Kiepska lepiej by się ruszała!
konto usunięte
2010-12-23, 10:24
no kurew jedna, powinna bejsbolem w ryj zaliczyć
Niestety do przewidzenia. Zresztą kto jeszcze takich krzyków i obrazków jest się w stanie przestraszyć. Po oglądaniu słoików, amputacji, sekcji, defloracji śrubokrętem, kubków z dwiema dziewczynami i tego typu filmików laska, która się drze mi do słuchawek jest w stanie zarobić co najwyżej liścia za nie przepisowe darcie mordy. Niech mi przyniesie piwo z lodówki!
konto usunięte
2010-12-23, 10:43
woooow! aż odskoczyłem od monitora... kto mi teraz zapłaci za urwanego penisa?!
Byłem na filmie i żałuję wydania kasy na bilet, film totalna klapa, akcja zaczyna się w ok.3/4 długości filmu, z czego jest ładnie zamieszana i bez sensu. Już mogłem iść na harego portfela
P.S. Ten filmik nie ma nic wspólnego z filmem, poza tym, że jest lipną zachętą do obejrzenia filmu.
konto usunięte
2010-12-23, 11:37
właśnie takie kobiety lubie:D

: one wiedza jak sie zabrac do rzeczy hehhe