Owsikowe inzyniery dobrze to pomyśleli.
Owsikowe inzyniery dobrze to pomyśleli.
Nie wieże w to co widze.
Bo jeśli wieża jest wysoka to słabo widać co jest na dole.
Przez lata PiSuary go prześwietlali od każdej możliwej strony. To że nie znaleźli nic za co mogliby go udupić dowodzi że Owsik złodziejem nie jest.
A Bolek nie donosił tylko opowiadał anegdoty o kolegach
A Bolek nie donosił tylko opowiadał anegdoty o kolegach
A jaruś na kucyku z szabelką walczył o niepodległiść
Przez lata PiSuary go prześwietlali od każdej możliwej strony. To że nie znaleźli nic za co mogliby go udupić dowodzi że Owsik złodziejem nie jest.
No właśnie znaleziono i mowilem wyraznie napisałem co zrobil aby nie wyszlo na jaw... Jego zona zawiesila/zamrozila dzialalnosc i otworzyla kolejna spolke corke... Czytaj czlowieku ze zrozumieniem..., A to, że w WOSP samym w sobie nie znaleźli, nie znaczy że jest niewinny.... Wykorzystuje luki prawne, meandruje między przepisami, uzywa osób trzecich, wykorzystuje znajomości i koneksje po tatusiu etc etc...
No właśnie znaleziono i mowilem wyraznie napisałem co zrobil aby nie wyszlo na jaw... Jego zona zawiesila/zamrozila dzialalnosc i otworzyla kolejna spolke corke... Czytaj czlowieku ze zrozumieniem..., A to, że w WOSP samym w sobie nie znaleźli, nie znaczy że jest niewinny.... Wykorzystuje luki prawne, meandruje między przepisami, uzywa osób trzecich, wykorzystuje znajomości i koneksje po tatusiu etc etc...
Taaak a pisiory z całą machiną sądowo prokuratorską tego nie wywąchały a ty " pies tropiciel" szybko to rozpracowałeś i tu opisujesz - brawo .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie