Niech Jurek zbiera kasę i się cieszy.....ale mnie obchodzi ile zbiorą tylko ile potem przekażą......bo to zawsze są o dziwo różne kwoty

k🤬a, chciałbym tak żeby całą zimę w piecyku się paliło, zawsze ciepło w domku po robocie <3
@Jerzy_Owsik
I tak robi wrażenie ile w miesiąc im terenu z dymem poszło
I tak robi wrażenie ile w miesiąc im terenu z dymem poszło

podpis użytkownika
Ola gringo
mygyry napisał/a:
A ciekawe że nagle nikomu nie odp🤬la, że się burki wystraszą
K🤬a, islamizacja Europy spowodowała, że chwilę się nagłowiłem, o c🤬j ci chodzi z tymi burkami

Spoko wygląda na to że całe Sidney płonie.....
k🤬a kto robi te mapy

Ekhmm c🤬j w dupę gamonim którzy nie pamiętają komuny i psioczą na Unię Europejską.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Tutaj jest wyjaśnienie tego zdjęcia i generalnie tematu: racjonalista.pl/index.php/s,38/t,40438
Trochę rozdmuchały to media, bo to nie pierwszy taki pożar - bywały większe.
Trochę rozdmuchały to media, bo to nie pierwszy taki pożar - bywały większe.
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
roman970227 napisał/a:
Żeby to zdjęcie było chociaż prawdziwe...
Żebyś chociaż wiedział, że to nie jest zdjęcie...
J🤬 WOŚP. Im więcej wrzucacie do puszki tym więcej zakłamany burżuj zgarnia do kieszeni. Ja wiem, że mimo wszystko pieniądze trafiają na szczytny cel, ale dzieje się to przez manipulację i hipokryzję, więc nie warto
Ciekawostka: bodajże w 1938 roku był w Australii pożar znacznie większy niż ten aktualny (biedna Polska dołożyła się sporo na odbudowę!) i mimo to pożar buszu powtarza się on niemal co roku, jeżeli panstwo od 80 lat nie robi NIC by tym cyklicznym pożarom zapobiegać to czemu my się mamy tym przejmować? A natura jak to natura - rok w rok się odradza
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Takafura napisał/a:
W ciągu paru ostatnich miesięcy paliło się łącznie na powierzchni równej 1,0 % Australii.
Tu jest na czerwono z 30 %
To wizualizacja wszystkich pożarów w Australii na przestrzeni, bodajże, kilku lat.