👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gosc musi pochodzic prosto z rodu jakiegos wielkiego herszta czy innego wielkiego nordyckiego wojownika ktory to na dzien dobry upolowal dzika golymi rekami i popijaw wino z czaszki pokonanego wroga.

Pomysł ze stosowaniem piły spalinowej jako napędu niezły.
Pił ktoś z was tę gorzałę? Warta kupienia?
Pił ktoś z was tę gorzałę? Warta kupienia?
SanicHegehog napisał/a:
Nie zdziwiłbym się jakby się okazało kiedyś, że to brat/szwagier/kuzyn prezesa Vikingfjorda...
![]()
Przecież to trzeba być idiotą, żeby myśleć, że to nie jest sponsorowane. Te zbliżenia na nazwę wódki, czy tym razem również na nazwę "Husqvarna" to typowa kryptoreklama. Ile to już było takich projektów, które okazywały się być sprytnie zaplanowanymi kampaniami marketingowymi. Wątpię, by tutaj było inaczej.
Tak czy siak, nie ujmuję Apetorowi jego zajebistości i wielkich jaj (w przenośni, bo na tym mrozie... wiadomo), dlatego za niego zawsze piwko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie