Nie ma co się spinać - powszechnie wiadomo, że Biblia to zbiór bajek i mitów które mają z historią Ziemi tyle wspólnego co Wujek Adolf z miłością do Żydów
a sam Jezus, mimo że może faktycznie żył i umarł na krzyżu to nie posiadał żadnych nadprzyrodzonych mocy (poza umiejętnością dobrego sprzedawnia ściemy łykającym wszystko jak pelikany młodym buntownikom)
dobrze piszesz kolego
podpis użytkownika
j🤬 religie, pikę nożną i alkoholikówNie ma co się spinać - powszechnie wiadomo, że Biblia to zbiór bajek i mitów które mają z historią Ziemi tyle wspólnego co Wujek Adolf z miłością do Żydów
a sam Jezus, mimo że może faktycznie żył i umarł na krzyżu to nie posiadał żadnych nadprzyrodzonych mocy (poza umiejętnością dobrego sprzedawnia ściemy łykającym wszystko jak pelikany młodym buntownikom)
Czuję że zostałem wywołany do tablicy. Także śpieszę z sprostowaniem, ja ich kochałem tylko oni mnie zdradzili!!

Sory za ból dupy ale wk🤬ia mnie, że ludzie tak bardzo poddają się nagonce na kościół, co powoduje rozp🤬alanie pewnych wartości bo chyba na tym polega bycie dobrym człowiekiem, żeby przestrzegać te 10 przykazań, które nie dotyczą tylko chrześcijan ale ogólnie pewnych moralnych postaw..
A Biblie inteligentny człowiek interpretuje żeby wyciągnąć z niej jakieś wnioski a idiota traktuje dosłownie, żeby potem innych wk🤬iać i wyzywać od ciemnoty wierzącej w zabobony.

Dyskusja jak z pustą flaszką. Flaszka wie, że jest pusta. A ty masz nadzieję, że się w cudowny sposób napełni.
Gównem jeśli ktoś tu rzuca, to jesteś właśnie ty.

Flejm matołów
CHRISTIANI AD LEONES
Nie ma co się spinać - powszechnie wiadomo, że Biblia to zbiór bajek i mitów które mają z historią Ziemi tyle wspólnego co Wujek Adolf z miłością do Żydów
Wiem jedno, w dupie byłeś i gówno widziałeś

Wiem jedno, w dupie byłeś i gówno widziałeś![]()
A tu drogie dzieci macie argument typowego katolika.

A tu drogie dzieci macie argument typowego katolika.![]()
Bo jak gimboatol pierdzieli głupoty i jedzie po czymś, co go nie dotyczy to wszystko spoko i chwała tolerancji, nie?
Ale jak ktoś broni tego co uważa za ważne to jest "j🤬y zacofany katol-cirmnogród XDDDDDD"? Mentalność Kalego?
A teraz k🤬a mózg ci się zlasuje z nadmiaru logiki i będziesz tylko wypisywać "ból dupy".
Jesteście żałośni i nie ma nawet sensu z wami gadać, bo jeden z drugim przeczyta góra jedną wypowiedź guru ateuszy i klepie ją do zesrania-a argumentów ZERO.
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz

Bo jak gimboatol pierdzieli głupoty i jedzie po czymś, co go nie dotyczy to wszystko spoko i chwała tolerancji, nie?
Ale jak ktoś broni tego co uważa za ważne to jest "j🤬y zacofany katol-cirmnogród XDDDDDD"? Mentalność Kalego?
A teraz k🤬a mózg ci się zlasuje z nadmiaru logiki i będziesz tylko wypisywać "ból dupy".
Jesteście żałośni i nie ma nawet sensu z wami gadać, bo jeden z drugim przeczyta góra jedną wypowiedź guru ateuszy i klepie ją do zesrania-a argumentów ZERO.
Czemu Ty się tak rzucasz jak karp, któremu ktoś wsadził piórko w dupę? Sam szczekasz o argumenty, a żadnych nawet najmniejszych nie wysuwasz. Nigdy nie użyłem w tym temacie zwrotu "ból dupy", ale teraz muszę bo widocznie cierpisz na rzeczoną przypadłość. Jesteśmy żałośni i nie ma sensu z nami gadać. Typowe biadolenie katola.

Napisz cokolwiek o swojej religii to ja Ci udowodnię, że jesteś w błędzie i przez całe Twój cały cebulaczy żywot kościół i księża rżną Cię w ucho jak ciapak koze.

Czemu Ty się tak rzucasz jak karp, któremu ktoś wsadził piórko w dupę? Sam szczekasz o argumenty, a żadnych nawet najmniejszych nie wysuwasz. Nigdy nie użyłem w tym temacie zwrotu "ból dupy", ale teraz muszę bo widocznie cierpisz na rzeczoną przypadłość. Jesteśmy żałośni i nie ma sensu z nami gadać. Typowe biadolenie katola.![]()
Napisz cokolwiek o swojej religii to ja Ci udowodnię, że jesteś w błędzie i przez całe Twój cały cebulaczy żywot kościół i księża rżną Cię w ucho jak ciapak koze.
I zaś ciskasz gówna jak pawian. Nie chodzi mi o udowadnianie "moja prawda jest najmojsza". C🤬j mi do tego co ty myślisz ALE także c🤬j CI do tego co ja myślę. A większość ateuszy chyba za cel obrało sobie gnojenie a potem płacz i okrzyki "łolaboga! Na ateistów robią nagonki"

I zaś ciskasz gówna jak pawian. Nie chodzi mi o udowadnianie "moja prawda jest najmojsza". C🤬j mi do tego co ty myślisz ALE także c🤬j CI do tego co ja myślę. A większość ateuszy chyba za cel obrało sobie gnojenie a potem płacz i okrzyki "łolaboga! Na ateistów robią nagonki"
Ale ja chciałem Ci logicznie wyłożyć krok po kroku, nie ciskać jak pawian. Widzę, że z Tobą nie ma co dyskutować bo jesteś jeszcze za chudy w uszach i zbyt MC.
Nic sensownego nie piszesz tylko próbujesz mnie w mało elokwentny sposób obrazić. Nikt nie płacze poza Tobą. Wymyślasz jakieś debilizmy. Jeśli Ci c🤬j do tego co myślę to po co się tu w ogóle dziecko wypowiadasz?