Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mieszał 2024-12-24, 16:49 1
Przepiękna. Łap piwerko.

[ Dodano: 2024-12-24, 16:53 ]
Ty, pod spodem czarny kot się wspina po oknie, żeby nie wyj🤬 choinki sk🤬ysyniak.
Zgłoś
xdrt 2024-12-24, 18:41 4
Zgłoś
rayananer 2024-12-24, 18:57 1
Aaltonen napisał/a:

Spoko. Ja ma tak samo. Dla mnie te święta to „narodziny” Słońca - dni stają się coraz dłuższe, a przyroda zaczyna się odradzać po okresie przesilenia zimowego.

Sława bracie, w sumie nasz Bóg tez sie odradza dziś. niech Nam się darzy.
Zgłoś
SokółWędrowny 2024-12-24, 20:23 1
Na śródmieściu mieszkasz?
Ja z Tatar jestem
Pozdro lubelak
Zgłoś
M_A_X 2024-12-24, 21:28
Marian_Koniuszko napisał/a:

@: Piwo za inwencję twórczą kolego. Ale ogarnij się, bo przy takim trybie życia, nie przeżyjesz następnych 10 lat.
Świąt w zdrowiu i spokoju życzę

Dzięki ZUS właśnie na to liczy.
Zgłoś
~Dostojny 2024-12-24, 22:41 1
Rolka piątka i wódeczka... to już droga w jedną stronę

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Parkometr 2024-12-24, 23:42 1
Hej Panie Kolego! Nie podoba mi się to zupełnie, ale w przypływie radości każdy z nas pomysły, które wydają się śmieszne. Czasem jest nam potem z tego powodu wstyd i obiecujemy sobie, że nasza "głupawka" następnym razem nie wyjdzie poza wąskie grono znajomych. Odrobina humoru nikomu nie zaszkodzi. Trzymaj się!
Zgłoś
BambiPMT 2024-12-25, 17:39
Aaltonen napisał/a:

Piwo za inwencję twórczą…
P
i
W
O
WESOŁYCH ŚWIĄT SADOLE.
ZAWSZE MNIE BAWI OBCHODZENIE ROCZNICY URODZIN JAKIEGOŚ MITYCZNEGO ŻYDOWSKIEGO MESJASZA. ŻE TEŻ LUDZIE SĄ NA TYLE GŁUPI, ŻEBY TRAKTOWAĆ TO POWAŻNIE.

Ahaaa te żart. W domu pewnie też nasrał dla jaj.

Jesteśmy Słowianami. Przesilenie zimowe się to nazywa.

[ Dodano: 2024-12-25, 17:41 ]
Parkometr napisał/a:

Hej Panie Kolego! Nie podoba mi się to zupełnie, ale w przypływie radości każdy z nas pomysły, które wydają się śmieszne. Czasem jest nam potem z tego powodu wstyd i obiecujemy sobie, że nasza "głupawka" następnym razem nie wyjdzie poza wąskie grono znajomych. Odrobina humoru nikomu nie zaszkodzi. Trzymaj się!

Kolejny król chumoru. Pewnie jak oglądasz kabaret to wystarczy że ktoś k🤬a powie i ze śmiechu się krzesła łamią.

Ta taśma policyjna to pewnie pamiątka po tym jak mu na chatę wpadli bo j🤬 psa albo jakiegoś dzieciaka.
Zgłoś
Parkometr 2024-12-25, 19:55
BambiPMT napisał/a:

Ahaaa te żart. W domu pewnie też nasrał dla jaj.
Jesteśmy Słowianami. Przesilenie zimowe się to nazywa.
Kolejny król chumoru. Pewnie jak oglądasz kabaret to wystarczy że ktoś k🤬a powie i ze śmiechu się krzesła łamią.
Ta taśma policyjna to pewnie pamiątka po tym jak mu na chatę wpadli bo j🤬 psa albo jakiegoś dzieciaka.

Japa tam buraku. Twoja bujną wyobraźnia poszła w takim kierunku, że jesteś żywym dowodem na to, że brak inteligencji może się wylewać.

Widać, że atmosfera w domu nie najlepsza skoro tutaj wylewasz swoje żale. Żona zagoniła cię do trzepania dywanów i wp🤬l od niej dostałeś za to, że placek jej wyszedł? To wyp🤬alaj swoje żale wylewać na dzieciach (tylko pamiętaj, że jak przegniesz to żona wyjawi ci prawdę, że nie są twoje i że masz się uspokoić).
Zgłoś
juderaus 2024-12-25, 20:44
Brakuje torby z krajówą.
Zgłoś
0rion 2024-12-25, 22:07
pewnie jakis rzyd
Zgłoś
inzGamon 2024-12-26, 6:45 1
Jesteś aktywiszczem, czy inną bezrobotną sp🤬oliną?
Zgłoś
smc 2024-12-26, 20:04
To tylko zwykła lewicowa menda.

Śmieci się wyrzuca z domu, a nie afiszuje na balkonie.
Zgłoś
Prosty 2024-12-26, 21:58
Ty się przyznaj skąd te taśmę policyjną masz. Pies j🤬y ha tfu zrob coś dla ludu i zamknij władze ,ryj i laptopa
Zgłoś
hasfar 2024-12-28, 0:28
M_A_X napisał/a:

Jakbyś tyle wypił też byś tak pisał.
Ta choinka to poniekąd instalacja artystyczna , alegoria życia osoby uzaleznionej przedstawia ciagłą walkę z alkoholem i innymi środkami .
Dofinnansowano ze środków miasta Lublin [ twórcę ]

Dofinansowano raczej z PFRON.
Jestem z Lublina, ale aż tak zj🤬i to nie jesteśmy!
To mi hamburgiem zalatuje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie