Właśnie wyszedłem z piwnicy na święta i ,,ubrałem choinkę" . Zapraszam wszystkich do Lublina.
Matriał własny , można kopować i rozpowszechniać

Spoko. Ja ma tak samo. Dla mnie te święta to „narodziny” Słońca - dni stają się coraz dłuższe, a przyroda zaczyna się odradzać po okresie przesilenia zimowego.
@: Piwo za inwencję twórczą kolego. Ale ogarnij się, bo przy takim trybie życia, nie przeżyjesz następnych 10 lat.
Świąt w zdrowiu i spokoju życzę
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPiwo za inwencję twórczą…
P
i
W
O
WESOŁYCH ŚWIĄT SADOLE.
ZAWSZE MNIE BAWI OBCHODZENIE ROCZNICY URODZIN JAKIEGOŚ MITYCZNEGO Ż🤬DOWSKIEGO MESJASZA. ŻE TEŻ LUDZIE SĄ NA TYLE GŁUPI, ŻEBY TRAKTOWAĆ TO POWAŻNIE.
Hej Panie Kolego! Nie podoba mi się to zupełnie, ale w przypływie radości każdy z nas pomysły, które wydają się śmieszne. Czasem jest nam potem z tego powodu wstyd i obiecujemy sobie, że nasza "głupawka" następnym razem nie wyjdzie poza wąskie grono znajomych. Odrobina humoru nikomu nie zaszkodzi. Trzymaj się!
Ahaaa te żart. W domu pewnie też nasrał dla jaj.
Jesteśmy Słowianami. Przesilenie zimowe się to nazywa.
Kolejny król chumoru. Pewnie jak oglądasz kabaret to wystarczy że ktoś k🤬a powie i ze śmiechu się krzesła łamią.
Ta taśma policyjna to pewnie pamiątka po tym jak mu na chatę wpadli bo j🤬 psa albo jakiegoś dzieciaka.
Jakbyś tyle wypił też byś tak pisał.
Ta choinka to poniekąd instalacja artystyczna , alegoria życia osoby uzaleznionej przedstawia ciagłą walkę z alkoholem i innymi środkami .
Dofinnansowano ze środków miasta Lublin [ twórcę ]