Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-12-17, 15:31 1
Jezus na krzyżu wisiał raczej bardziej w okolicach Wielkanocy a nie w Grudniu...

@Tradyt

zgadzam się, jak komuś przeszkadza to święto to niech zap🤬la do pracy o ile ją ma
Zgłoś
Old.Mc.Boner 2012-12-17, 15:36 1
Nawet jako dla ateisty, święta są po to żeby się spotkać z rodzinką i chociaż raz w roku pośmiać się, pogadać przy jednym stole. Czy niektórym tylko naprawde chodzi o to żeby dorwać się do wódy i przespać wszystko? Najlepiej narzekać - jak zawsze.

podpis użytkownika

Sanity is for the weak
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2012-12-17, 15:37
Ja się nie dziwię, ze nie cierpicie świąt. Tez bym nie cierpiał jakbym nie miał z kim spędzać ale trudno sobie znaleźć kogoś komu możesz podarować prezent jak jesteś obrażoną na cały świat pałą i każdy jest zły tylko nie ty i każdy cię wk🤬ia, a ty wszystkich w około. To się ośle jeden z drugim nie dziw, że macie zj🤬e święta.(nie mówię o szczególnych przypadkach, gdy ktoś ma naprawdę powód, by świąt nienawidzić)

Wesołych świąt! Życzę wam, aby coś w te święta się wydarzyło co sprawi, że pokochacie święta i nie będziecie się mogli ich doczekać!

podpis użytkownika

...Niech staną zegary...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-17, 15:39 2
minetek napisał/a:

długo nad tym myślałeś?
pop🤬lony ustrój nakazuje szefostwu zamykać na takie okazje firme....!

to idź na pohybel sk🤬ysynom i nie rób sobie wolnego a zap🤬laj do pracy społecznej - do odśnieżania chodników cię przyjmą jak ci będzie zależało nawet i w wigilie. p🤬lony buntownik, chciałby pracować w święta ale mu państwo nie pozwala. a pewnie jedyna praca jaką wykonujesz to wyniesieni śmieci na rozkaz mamy.
Zgłoś
makaba 2012-12-17, 15:44 3
Jak by ten durny naród przestał chlać a teraz jeszcze ćpać to by może większość myślała trzeźwo i zastanawiała się nad swoimi wypowiedziami. Święta Bożego Narodzenia nie są po to żeby się nażreć, nawalić wódą czy zjarać jakimś syfem. Święta są po to by podtrzymywać więzi z bliskimi, spotkać się z nimi, porozmawiać i radować się razem.
Zgłoś
konował 2012-12-17, 15:46 1
Są ludzie którzy nie lubią Świąt, nazywa się ich ogólnie patologia gdzie pod choinkę zamiast zabawek dostawali od starego AIDS heheheh
Zgłoś
!Timon 2012-12-17, 16:24
K🤬a nawet o święta się kłócą.

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-17, 16:28 1
toranaga7 napisał/a:

... a po świętach jak przystało na gorliwych kaczystowskich wyznawców bozi i Karolka skakać sobie będą do gardeł jak dawniej...

A co w tym samym czasie będą robić lewackie k🤬y, bo pseudo ateiści nie oddaje sedna sprawy ? Piknik w dobotowym gronie z Grodzką i Biedroniem?
Zgłoś
EdmundKemper 2012-12-17, 16:30
Jestem katolikiem i coraż bardziej boję się wychodzić na ulicę w obawie przed wojującymi ateistami.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-17, 16:41 6
@up
Ci ateiści to tylko tak w internecie są. A za rok bedą na bierzmowanie biegać.
Zgłoś
tool006 2012-12-17, 17:01 1
Norma, w necie ateiści, a każdy ma indeksik z religii równo wypełniony... Co do świąt, nie narzekam, wolę leżeć brzuchem do góry, niż tyrać jak codzień

podpis użytkownika

"Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi"
Zgłoś
rusofil 2012-12-17, 17:16 2
Ja tam lubię święta za czas wolny, za ozdoby, za żarcie i za śnieg. To wszystko ma w sobie jakąś magię.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-17, 17:19
hie hie hie, jak ja kocham te dyskusje na temat wiary;) A teraz przekażcie sobie znak pokoju i przestańcie p🤬lić ;]
Zgłoś
MichasQ 2012-12-17, 17:49
@Fatum93
To moze k🤬a czesciej idz do babuni i dziadka i daj im prezent? Tak bez okazji? Co Ty na to?
Zgłoś
minetek 2012-12-17, 18:21
so whaat napisał/a:

to wyniesieni śmieci na rozkaz mamy.

otóż synek będąc w twoim wieku już dwa lata bez mamy mieszkałem

masz rodzinę - ciesz się i świętuj - wcale nie muszę być z tego szczęśliwy bo T Y TAK chcesz

AmorPatriaeNostraLex napisał/a:

Jestem katolikiem i coraż bardziej boję się wychodzić na ulicę w obawie przed wojującymi ateistami.

tu np. też sami katolicy....

podpis użytkownika

jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie