Zdarzenie miało miejsce w Płońsku. Para ludzi nawet nie patrzy czy samochód się zatrzymuje, bo i po co. Potrąceni trafili do szpitala, pies umarł.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:22
Olaff napisał/a:
Szkoda psiaka
lubie zwierzeta, posiadam, ale to nie zmienia faktu ze ten kundel rownie glupi jak i wlasciciele - jak sie przyjzec to dokladnie widac ze pies ciagnie i wyrywa do przodu.
Zefirowy napisał/a:
A ja tam jestem w sumie zadowolony z tego przepisu. Jako kierowca i tak uważałem na przejściach, czy nie trafia się jakiś samobójca, teraz przynajmniej mniej ludzi za mną trąbi jak przed przejściem (koło którego są ludzie) zwalniam. A jako pieszy - łatwiej mi przejść, bo jednak częściej się trafia ktoś, kto mnie przepuści (oczywiście nie wchodzę w ciemno na pasy - jakoś nie lubię grać w rosyjską ruletkę).
Panie za te przepisy powinien być trybunał i pod mur ... każdy kto podpisał te przepisy to jawny antypolski debil i oczywiście morderca, mający krew Polaków na rękach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie