Konto usunięte
2011-06-13, 12:48
Chata napisał/a:
Twoja stara.
Xenomorph08 napisał/a:
Ja wiem. Twoja stara.
Spoko k🤬a, kminie że to jest sadistic, ale brak szacunku do rodziców użytkowników jest j🤬ym chamstwem... Jak czytam takie coś to mnie k🤬a krew zalewa, a najgorsze jest to że są jeszcze debile co za to piwa stawiają. Żeby wam tak k🤬a wasze umarły, może w końcu docenicie co to znaczy matka.
Jeśli kogoś interesuje to piosenka w tle nazywa się " Los Lobos - La Bamba "
Konto usunięte
2011-06-13, 14:51
Ciekawe, czy jakby mu się wypięła, to czy wiedziałby co zrobić...
Konto usunięte
2011-06-13, 15:01
cruz201 napisał/a:
Twoja stara
Aleś ty k🤬a zabawny ! hahaha !
Konto usunięte
2011-06-13, 15:53
morsy mają metrowego k🤬sa
szkoda że typiary nie wyr🤬ał
nie no, k🤬a, ludzie. wchodze na sadistic.pl i widze słitaśny filmik o tym, jak pieski skacza z molo do wody, a nastepnie wytresowanego morsa w oceanarium. k🤬a, jakbym chcial takie rzeczy ogladac, to poszedlbym na joemonster. nie widze w tym ani dawki humoru, ani tymbardziej czarnego.
krzywda, cierpienie, polamane kosci, pogieta blacha samochodow, wk🤬iony slon rozp🤬alajacy miasto, dewiacje seksualne na granicy prawa, ponadpalane trupy pozerane przez robale - to jest SADISTIC!!!
ten mors ( od tyłu srom) jest k🤬a mąrdzejszy od mojej dziewczyny.
Konto usunięte
2011-06-13, 21:15
dziwna mutacja murzyna, ale wytresował babę.
świetnie wyszkolona kobieta:d
Konto usunięte
2011-06-13, 22:41
śmieszniej by było jakby sie zesrał
Konto usunięte
2011-06-13, 22:46
Earth napisał/a:
Wiele ludzi nadal nie rozumie, że rzeczy sadystyczne idą na harda ( w większości). Ale spoko, dalej uważajcie się za sadystów podczas oglądania Borewicza.
Ja rozumiem, że słowo "sadyzm" można dosyć szeroko interpretować, ale jakby na to nie spojrzeć to ni c🤬ja k🤬a nie da się podpiąć pod to tresure jakiegoś zaj🤬ego morsa ! Mam ochotę nasrać na łeb autorom takich postów jak ty. Może zamieniłeś głowe z dupą albo matka ci ją przytrzasnęła drzwiami ale jak bedziesz kolejny raz wpisywał www.sadistic.pl to spróbuj się zastanowić jaka jest właściwie idea tej strony, i co właściwie znaczy to słowo (albo zajrzyj do słownika). I nie, nie oglądałem nigdy Borewicza.