Szybka lekcja poprowadzona przez skazańców
Następnym razem pomyślą czy warto pakować się w kłopoty, które mogą skutkować wylądowaniem w pierdlu
Ustawione czy nie, warunki w ciupie lepsze niż w niektórych polskich szpitalach. Żarcie pewnie też...
podpis użytkownika
Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.
czemu mnie nie dziwi ze prawie sami czarni?
troche jak w zoo pelno wrzeszczacych malp
Konto usunięte
2013-03-21, 0:11
Klawisz dobrze przytyrany
Konto usunięte
2013-03-21, 0:15
Zauważyliście, że wszyscy więźniowie są czarni?
Konto usunięte
2013-03-21, 0:15
moze to jest blok dla cz🤬chow? nie trzyma sie ich razem z bialymi bo by sie co chwila klepali, na national geographic leci program o wiezieniach, bylo tam wyjasnione jak to wyglada w niektorych zakladach
Konto usunięte
2013-03-21, 0:23
Zamiast tego durnowatego programu, gdzie gnoje wyjeżdżają do innych rodzin, powinni przez tydzień przebywać w jednym z więzień. Ciekawe, jak szybko by spotulnieli.
Konto usunięte
2013-03-21, 0:35
Każdy przynajmniej raz w życiu powinien odwiedzić takie więzienie np z wycieczką szkolną. Raz byłem w Piotrkowie Trybunalskim gdzie i tak jest więzienie o wysokim standardzie to i tak zapamiętam to do końca życia. Sam widok tego gdzie można trafić jest przerażający, a z opowiadań strażników to każdy twój "dobry uczynek" w więzieniu jest odczytywana jako słabość i natychmiast wykorzystywana. Tak, że lepiej zamiast w super obiadki w więzieniach państwo powinno zainwestować chociaż by w wycieczki do takich miejsc, uważam, iż to znacząco obniżyło by przestępczość wśród młodzieży.
Konto usunięte
2013-03-21, 0:38
dajcie mi tych cwaniczków roz🤬bje ich smiechem buahahahaha
takie blizny to ja w przedszkolu mialem
dla nie kumatych FUCK THe SYSTEM
Może mało wiem ale lepiej się postawić i dostać w mordę niż odpuścić każdą konfrontację z byle kim... Nawet w więźeniu trzeba się postawić niż dać się wyr🤬ać byle komu ;]
Czekałem na jakiś konkretny wp🤬l, a tu tylko darcie mordy. Piwa nie ma mimo, że gnojki były posrane.
Konto usunięte
2013-03-21, 1:56
I co, jezeli zamykaja mlodego chlopaczyne ktory ma cale zycie przed soba do pierdla za 1g palenia i potem do konca zycia ma nasrane w papierach, to waszym zdaniem takim sie tez nalezy i uwazacie ich za margines spoleczny?
koks24 napisał/a:
I co, jezeli zamykaja mlodego chlopaczyne ktory ma cale zycie przed soba do pierdla za 1g palenia i potem do konca zycia ma nasrane w papierach, to waszym zdaniem takim sie tez nalezy i uwazacie ich za margines spoleczny?
Tak, bo dał się złapać
podpis użytkownika
Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.
Konto usunięte
2013-03-21, 2:34
Suty_dziobaka napisał/a:
Litr najlepszej whisky dla tego, kto zorganizował tą konfrontację.
Tak powinno się robić ze wszystkimi gnojkami mającymi problemy z prawem. Zamiast poprawczaków i sesji z pedagogiem - 5 minut kocenia przez więźniów.
U nas to nie przejdzie, bo u nas nie ma tylu czarnych.
Konto usunięte
2013-03-21, 12:04
Najlepiej w takiej chwili jest się postawić im, oczywiście nie dając od razu im po mordzie. Oni na początek badają takiego świeżaka, jak zobaczą, że się on się ich boi, to do końca odsiadki będzie poniżany.