@Jokerd
Jakim trepem trzeba być i hipokrytą ,żeby krytykować kogoś za 1 błąd a samemu zrobić 5 w jednym zdaniu.
Czekaj, czekaj, czy Ty wlasnie wstawiles screna, ktory jasno pokazuje, ze masz mozliwosc sprawdzic czy jebnales byka, a i tak z tego nie korzystasz?

Czekaj, czekaj, czy Ty wlasnie wstawiles screna, ktory jasno pokazuje, ze masz mozliwosc sprawdzic czy jebnales byka, a i tak z tego nie korzystasz?
U ciebie naliczyłem 7.

Tyle ile tematów.

a widziałeś jak jest w szpitalu? czy jak podczas operacji pacjent leży na stole i na monitorze jest pomiar ciśnienia to ma rękaw jakiś ? ktoś albo coś go pompuje ?
po takim czasie od ucisku by mu ręka odpadła
Pulsoksymetr mierzy puls a nie ciśnienie, ewentualnie elektrokardiograf, ale on bada całą pracę serca.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
@Jokerd
Jakim trepem trzeba być i hipokrytą ,żeby krytykować kogoś za 1 błąd a samemu zrobić 5 w jednym zdaniu.
Wiesz, co innego robic bledy z wlasnego debilizmu i nieuctwa. Jestem za granica i korzystam na codzien z innej klawiatury i znakow specjalnych, nie przelaczam I pisze tak, bo mi tak wygodnie.
Wiec wracaj ssac jaja swojego ojca a nie robisz mi wyliczanki

Wiesz, co innego robic bledy z wlasnego debilizmu i nieuctwa. Jestem za granica i korzystam na codzien z innej klawiatury i znakow specjalnych, nie przelaczam I pisze tak, bo mi tak wygodnie.
Wiec wracaj ssac jaja swojego ojca a nie robisz mi wyliczanki
Za granicom jesteś? aha Chwalisz się czy żalisz?
Nie dość że hipokryta to jeszcze k🤬a i leń.
Zmiana na Polisch(Programmers) to dwa kliknięcia myszką.
Dość już przepychanek.
Na zmywak uciekaj bo ci Loaloa fuchę podjebie.
Za granicom
Polisch
k🤬a...

Skoncz, Jestes slaby jak Twoja stara w lozku...

podpis użytkownika
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.