👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Poda ktoś nazwę piosenki która leci w tle podczas tego filmu?
Thriftworks "Moon Juice"

Thriftworks "Moon Juice"

Skuteczny napisał/a:
Kiedyś i bez GoPro można było się bawić, czyli parkur w moim rodzinnym mieście.
Błonie rządzi

a zauwazyl ktos ze w powtorce na samym koncu, jak skacze to pociag jest w zupelnie innym momencie niz widac wczesniej w filmiku?
nie połamał się dlatego, że dach jest pod ukosem i to trochę rozłożyło siły. Zwróćcie uwagę na lądowanie widać, że gość ląduje bardziej na lewą nogę przejeżdża łydką o dach i dokładnie w tym miejscu ma dziurę w spodniach. Dlaczego miałby pamiętać o zrobieniu sobie dziury we właściwym miejscu a o kamerze nagrywającej skok z boku zapomnieć.
Cytat:
Skuteczny napisał/a:
Kiedyś i bez GoPro można było się bawić, czyli parkur w moim rodzinnym mieście.
Błonie rządzi![]()
tez jestem z Blonia... może założymy klub błońskiego sadola?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie