👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kto walczy, ten jest zwycięzcą! Pamiętaj to, kiedy wejdziesz do gimbazjum i wszyscy będą o Tobie mówić i śmiać się z Ciebie. Nie przejmuj się, życie może być piękne pomimo, że staniesz się prawdopodobnie pośmiewiskiem youtuba.
A tak w ogóle, tych kolegów powiesiłbym za jaja na drzewach za takie frajerstwo... Nagrać mogli, żeby mu pokazać na następny dzień, ale mogli mu chociaż twarz zakryć, gdy wrzucali go do sieci...
A tak w ogóle, tych kolegów powiesiłbym za jaja na drzewach za takie frajerstwo... Nagrać mogli, żeby mu pokazać na następny dzień, ale mogli mu chociaż twarz zakryć, gdy wrzucali go do sieci...

na końcu mu chciał fucka pokazać, także jeszcze komunikował BRAWOO

LOL, jak włączyłem filmik to sądziłem, że to jakaś lalka siedzi haha - zero mimiki na twarzy, zero ruchu, zero życia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie