👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kubol napisał/a:
To jest paskudne... i do tego to wstretne cialo.
Miss sadola

Halman napisał/a:
oj tam, w piwnicy wszystko jest lepsze...
K🤬a Halman, umył byś te swoje uj🤬e szklanki, a ta twoja herbatka jak szczyny wygląda.
Widziałem ją już nie raz na "Família ADE Synthol". Jest taka fajna grupa na fejsbuniu, całość jest po portugalsku, ale nie tekst jest ważny, a zdjęcia i filmiki.
facebook.com/Tecno.Celso/
A monstrum powyżej ma nawet swojego instagrama:
instagram.com/xomarym/
facebook.com/Tecno.Celso/
A monstrum powyżej ma nawet swojego instagrama:
instagram.com/xomarym/
Może już jestem stary...... ale po prostu nie ogarniam tego typu trendów . Jak można z własnej woli się tak oszpecić? Ja rozumiem że teraz się ciśnie, aby nie było parytetów, aby nie było że kobieta ma być cały czas ładna i zadbana bo taka ma być kobieta (i c🤬j ) nawet jak chce być chodzącym chlewem, że nie wolno nikogo do niczego zmuszać, że jak nikomu nie robi krzywdy to krzyżyk na drogę..... no ale do ciężkiej cholery czy to nie podchodzi już pod jakieś skrzywienie umysłowe ? Przecież to nawet spodnie musi mieć na specjalne zamówienie, bo na takie dupsko to w sklepie nie kupi. I cytując jednego mości pana: Kto to r🤬a? ........ i dlaczego ?
kubol napisał/a:
To jest paskudne... i do tego to wstretne cialo.
e tam p🤬lisz, do r🤬ania w sam raz
k🤬a jak bym był lekarzem i takie coś by do mnie przyszło to bym powiedział niech sp🤬ala i cena nie gra roli

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie