Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:31
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pozeracz_kotow 2010-04-20, 23:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-20, 23:02
koksiq napisał/a:

Pewnie Boga nie ma dlatego że jesteś brzydki, nikt Cie nie lubi itd. Przykre.

To twoje zdanie, nie będę polemizować w myśl zasady że z debilami się nie dyskutuje

@up
Ale ten chłopaczek się zbulwersował właśnie dlatego że nie wierzę ;]
Zgłoś
Slevin 2010-04-20, 23:21
koksiq napisał/a:

Pewnie Boga nie ma dlatego że jesteś brzydki, nikt Cie nie lubi itd. Przykre.

a co, wg Ciebie bóg jest bo jesteś ładny i księża Cię kochają?
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-20, 23:35 2
a mnie to wszystko gówno obchodzi
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-20, 23:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
loras 2010-04-21, 0:03 1
hip9k napisał/a:

po pierwsze Slevin nieladnie obrazac innych z powodu tego ze wierza w cos czego "braku istnienia" sam nie mozesz udowodnic i wytlumaczyc, chociaz sam jestem ateista to co ci przeszkadza ze ktos inny wierzy sobie w boga ?

Jak ateista ma udowodnić nieistnienie czegoś, co nie istnieje? To teista powinien udowadniać swoje szalone tezy.
Zgłoś
zab9k 2010-04-21, 0:04
Filmik zrobiony przez Jehowych.

Pozdrawiam.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-21, 0:14 1
Zgłoś
pangrim 2010-04-21, 0:35 1
Rozpocząć temat o religii to tak samo jak o polityce... nigdy się nieskoczny
Zgłoś
loras 2010-04-21, 0:52
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-21, 0:54 1
Zgłoś
yarzapp 2010-04-21, 1:20 1
loras napisał/a:

I nie powiesz mi, że czczenie obrazka Maryi na Jasnej Górze, to nie jest bałwochwalstwo.

No jasne, że jest. Częstochowa to stolica polskiego bałwochwalstwa
kicolek napisał/a:

Obawiam się, że Mezopotamia, Majowie i inny Egipty istniały wcześniej od Chrystusa

No, z Majami tobym się tak nie zapędzał.
hip9k napisał/a:

trzczeniu posagow

słyszałem o łowcach posagów, ale o TRZCZENIU to nic mi nie wiadomo...
zenon99 napisał/a:

Dla bardzo niekumatych uzupełnię 3 słowa znajdujące się pod tym znaczącym zdaniem: wyboru dokonaj sam - przejdź na protestantyzm.

Zgłoś
Nindon 2010-04-21, 1:40
Ale że ktoś napisał, że w filmików nie ma krzty prawdy to mnie zdziwiło.
Przykład prosto z życia: biorąc średni czas spania każdego człowieka (w min) i dzieląc go przez długość jego (zasada nie dotyczy kobiet) ch**a (w cm) i zamienimy licznik z mianownikiem to wychodzi nam liczba dz🤬k, która się przewija przez naszą ulicę z prędkością 1cm/1min.

I kto mi jeszcze powiem że filmik to stek bzdur?
Zgłoś
yarzapp 2010-04-21, 1:59
@up, nijak nie potrafię skumać, do czego dążysz, ale
Nindon napisał/a:

dzieląc go przez długość jego (zasada nie dotyczy kobiet) ch**a

tzw. kobiet sadistica dotyczy
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-21, 13:18 1
Jeśli chodzi o wiarę:
1. Otworzyłem dziś drzwi do windy i... Boga tam nie było
2. Mam 3 ostrzeżenia od ~Bóg ale mam wątpliwości czy to nie fake :/
3. Części ciał świętych są w kościołach, ludzie idą, modlą się do nich... O wielka stopo św. Fałstyny bla bla bla... uważaj bo ci jeszcze kopa zasadzi...
4. Dobry przykład, Obraz Matki Boskiej w Częstochowie, tysiące babć przyjeżdża i modli się do niego.
4.a) tysiące babć nie są patologią, patologia to odstępstwo od normy, a jeśli większość ludzi po 40-50 roku życia to robi to to jest NORMA! (albo religia...)

Jeśli chodzi o samą instytucję kościoła:
Zmienienie 10 przykazań Bożych przez kościół, usunięcie fragmentu o nie czczeniu rzeź itd, podzielono jeden z innych wersetów.
Więc pan Bóg genialny i doskonały stworzył dekalog, zbiór żelaznych zasad do przestrzegania ale kościół może uznać, że Bóg się pomylił...
Kościół sam łamie dekalog, albo i łamał, choćby wyprawy krzyżowe, ale spoko, kościół znalazł kruczek!
Nie zabijaj (chyba, że w obronie wiary...)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem