👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Rozumiem szkolenia pilotów na symulatorach... ale to ani śmieszne, ani ciekawe. Pewnie jeszcze sprzątającym wprowadzili minimum godzin do wyrobienia na symulatorze...
Świetna gra, uznana przez renomowanych krytyków na całym świecie. Wy to byście tylko grali w CoDy i inne Skyrimy...

@Takeda FSX przebija wszystkie symulatory jak na tę chwilę, a najnowszy nie jest... Interakcja, atc wszystkie szczegóły, a dodatkowo powstały ciekawe grupy(?) jak vatsim- owcy którzy wyciskają z tego symulatora wszystko co możliwe

Polecam obejrzeć do końca... ale nadal nie rozumiem po jaką cholerę.... chcę moje 3 minuty życia z powrotem !!!!!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie