👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Oho, no to gimbusiarnia będzie miała radochę, niczym na wychowaniu do życia w rodzinie...
@bustafan
chłopcze witamy w necie ;] przyjdzie czas, że zaczniesz odróżniać trolli i nie będziesz ich karmił ;] ja osobiście się uśmiechnąłem czytając post osoby, na którą najeżdżasz ;]
chłopcze witamy w necie ;] przyjdzie czas, że zaczniesz odróżniać trolli i nie będziesz ich karmił ;] ja osobiście się uśmiechnąłem czytając post osoby, na którą najeżdżasz ;]
bustafan napisał/a:
Czy Ty jesteś jakiś popieprzony? Prostata u kobiety? Idź chłopcze być śmiesznym gdzie indziej.![]()
Oj tam już się tak nie bulwersuj... Może jego matka ma prostatę. W dzisiejszych czasach nic nie wiadomo

Chcę takie coś z padem w postaci damskiego tyłeczka, a na ekranie powinna się wyświetlać naga laseczka z wygenerowaną twarzą dziewczyny, która ci się podoba. ;p
komargda napisał/a:
ja już miałem, po badaniu dostałem 20zł i batonik
![]()
sprzedałeś się

edek84 napisał/a:
dałeś się wyr🤬ać palcem za dwie dyszki i batona ?![]()
Był ministrantem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie