Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Symulator zamieszek 2014
BilewAxe • 2014-02-20, 17:47
Od kilku miesięcy można oglądać zajebistą reklamę kolejnego już symulatora tym razem zamieszek

C🤬j mnie że niektórzy uznają że to nie śmieszne bo ludzie giną

tak, wiem że krzywo i c🤬jowe ale gra dopiero w produkcji
Zgłoś
crystaldragon 2014-02-21, 2:15 2
Forczman napisał/a:

Symulator rozwoju powierzchniowego Ukrainy na kolejne 10 lat:Obrazek[img]

Proszę cię w Polsce panuje stagnacja gospodarcza, bezrobocie wzrasta, ludzie masowo emigrują a post-komunistyczna medialna propaganda zrzeszająca socjalistów,członków PZPR i innych złodziei ma się nadzwyczaj dobrze.
Przyszłość maluje się w czarnych barwach Pis 2015-2020 (stracone lata) potem może twój ruch albo sld 2020-2025 (kolejna dekada w p🤬du) a ty mówisz mi o rozwoju

Czołowi Rosyjscy ekonomiści i politolodzy stworzyli mapę europy uwzględniając czynniki ekonomiczne i polityczne.
To czeka Polskę :

Zgłoś
T................X 2014-02-21, 2:38 1
A p🤬licie,ja bym zagrał
Zgłoś
O................p 2014-02-21, 2:47 3
Dlaczego chcecie powrotu kresów do Polski. Co wam zrobili tamci ludzie, żeby karać ich każąc mieszkać w tych polskich granicach absurdów? Tu nie ma co przyłączać, stąd trzeba uciekać. Mam nadzieje, że taki Śląsk da radę zyskać autonomie.
Zgłoś
Q................e 2014-02-21, 6:50
PsycholZBukowegoWzgórza napisał/a:

@up wszystkie czarnoziemy nasze Polska spichlerzem europy. eh piekne by to było.

Pewnie i tak dalibyśmy radę i to spier*olić
Zgłoś
Adenozynotrifosforan 2014-02-21, 15:21 1
DOSTĘPNE FRAKCJE

UNIA EUROPEJSKA (Syjonisći, oligarchia banksterzy)

ROSJA (baksterzy, oligarchia)

podpis użytkownika

Warszawa jest lepsza niż zasyfiały kraków
Zgłoś
P................u 2014-02-21, 16:38
Olllup napisał/a:

Dlaczego chcecie powrotu kresów do Polski. Co wam zrobili tamci ludzie, żeby karać ich każąc mieszkać w tych polskich granicach absurdów? Tu nie ma co przyłączać, stąd trzeba uciekać. Mam nadzieje, że taki Śląsk da radę zyskać autonomie.

Jak ślązacy to nie Polacy to wyp🤬alać do Niemiec.
Zgłoś
Magsurf 2014-02-21, 16:38
Pomimo, że jaśnie oświecona, jego ekscelencja admin usunął mój post to i tak "GRAŁBYM"!
Zgłoś
zonk 2014-02-21, 16:50
PsycholZBukowegoWzgórza napisał/a:

Jak ślązacy to nie Polacy to wyp🤬alać do Niemiec.

Autonomia nie oznacza odłączenia od reszty kraju. Ale polaczki tego nie potrafią zrozumieć.
Zgłoś
Nizaryta1 2014-02-21, 18:52
Mam nadzieję że jak w Polsce za Tuska mądrzy ludzie się wezmą to ciebie pierwszego Bilew Axe zajebią pałami.
Zgłoś