Mój czteroletni syn nie potrafi zawiązać sobie sznurówek. To straszne. Dzieci w jego wieku składają iPhony.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:35
Spoko, Mr0K, nie odbierzemy tego jako prowokacji i nic nie pokażemy. Choć chyba nie każde cycki chciałbyś widzieć.
Ale kobity się zbulwersowały
Nie każde cyki ? Sugerujesz, że aż taka z Ciebie decha, że bym z facetem pomylił ?
Małolata napisał/a:
Spoko, Mr0K, nie odbierzemy tego jako prowokacji i nic nie pokażemy. Choć chyba nie każde cycki chciałbyś widzieć.
Nie każde cyki ? Sugerujesz, że aż taka z Ciebie decha, że bym z facetem pomylił ?
karolcba napisał/a:
Jakim konkursie?
Przeczytaj opis pod moim komentarzem
Robajson, a może tak konkurs na najładniejszego penisa na Sadisticu?
Robajson napisał/a:
Przypominam o konkursie
![]()
Znając Ciebie, to myślałem, że kilka osób wygra bany i będą też ostrzeżenia jako nagrody pocieszenia
Dzoyo napisał/a:
No nie. Nie mam jakichś balonów, ale aż tak źle ze mną nie jest. Jednak nigdy nie wiesz, czy wszystkie pokażą Ci młody, jędrny biust, może któraś nie ma powyżej 55 lat, albo nie zrobi Ci kawału, wrzucając znalezione zdjęcia jakiejś staruszki.
Nie miałbyś urazu?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie