👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

tak się zastanawiam czy to się da dobrze wstrzyknąć czy zawsze wychodzą takie zajebiste "mięśnie"

Z takimi to mógłbym na solo iść. Wystarczyłoby im igłę w te balony nadmuchane wbić.

Buhaj123 napisał/a:
Ja prdl... XXI za oknem a ludzie wciąż pytają o tytuły piosenek z filmików. Nigdy nie słyszeliście o Shazam czy SoundHound?co to za piosenka ????
ulifont napisał/a:
Godni pogardy idioci. Każdy ćwiczyć powinien dla siebie, a nie po to żeby popisywać się przed całym światem. Powiedziałem ja 44 w łapie, 128 w klacie.
Tłuszcz się nie liczy

@RockyWood teraz nie, ale w końcu zacznie bo przy takich ilościach oleju mięsień zaczyna po prostu gnić.

ulifont napisał/a:
Godni pogardy idioci. Każdy ćwiczyć powinien dla siebie, a nie po to żeby popisywać się przed całym światem. Powiedziałem ja 44 w łapie, 128 w klacie.
Pfff, nie ma się czym chwalić, ja mam więcej w brzuchu niż Ty w tej łapie i klacie łącznie.
Ten w czerwonym wygląda jakby miał sztuczne cycki powszywane w rękę.

przechueajowo to wygląda niech sobie wbiją w mózg albo w kuetasa więcej pożytku będą mieli.
Kogo oni chcą oszukać? To już trzeba mieć problem z głową żeby tak się okaleczać. No ale przynajmniej mamy co oglądać

Mogę prosić o wyjaśnienie po kiego ch*ja oni to robią? Coś mi się wydaje, że z racji niskiej samooceny i lenistwa chcą na siłę stać się "kimś" i może myślą, że laski na nich polecą?
PS. Uprzedzając pytania, tak, * użyta, bo mama zabrania mi przeklinać
PS. Uprzedzając pytania, tak, * użyta, bo mama zabrania mi przeklinać

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie