👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Równie dobrze można owinąć łapy ręcznikami albo nałożyć rękawki do pływania i chwalić się 'swoimi mięśniami'

BYLO
A powiem lepiej... widzialem calosc... na kolejnych 3 minutach nagrania gosciu laduje w szpitalu z peknietym bicepsem... podobno ledwo przezyl

Synthol to coś w rodzaju oleju, który sprawia że mięśnie puchną... Jeśli dobrze pamiętam to zatrzymuje wodę w nich czy też sam tworzy wielkie bąble tego oleju wewnątrz mięśnia. Najlepsze w tym jest to, że jak trafisz w jakąś ważniejsze naczynie krwionośne kiedy to wstrzykujesz - z punktu kopiesz w kalendarz, więc liczba takich pacanów nie będzie zbytnio rosnąć ;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie