👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Aureora,
Sypiając z wrogiem
duże
Source
Sypiając z wrogiem
- "Młoda atrakcyjna Laura jest od trzech lat żoną Martina Bourneya. Mąż obstawiony faksami i komputerami, zarabia duże pieniądze. Mieszkają na pustym wybrzeżu kalifornijskim w futurystycznej willi. Pozornie Burneyowie wydają się idealną parą. Pedantyczny Martin sprawia wrażenie szarmanckiego mężczyzny opiekującego się Laurą, ale w rzeczywistości jest sadystą, który traktuje żonę jak swą własność."
duże

Source
dlatego dziecko sobie zrobię dopiero wtedy kiedy bedzie mnie stać na niańke.

-keyshia- napisał/a:
dziecko sobie zrobię
hmm 'sobie' powiadasz

Specjalnie dla Ciebie

BueR_MadasS napisał/a:
popularnej instytucji WPADKI
tak jest to rzeczywiście bardzo popularne wśród osób które nie stosują antykoncepcji
pozostali mają zajebistego pecha, ale ich liczba raczej nie jest kolosalna.
-keyshia- napisał/a:
dziecko sobie zrobię dopiero wtedy kiedy bedzie mnie stać na niańke
mój post dotyczy moich planów, w których zakładam że nie wpadnę,
ty chyba też nie zakładasz że jutro jak pójdziesz po bułki przez przypadek zastrzeli cie jakiś dres.
ale "everything is possible"
jeszcze chcialam dodać że wole poczytać książki niż oglądać kreskówki dot. tematu jak się zachodzi w ciążę, oraz że nie nie musisz powiększać czcionki bo nikt ślepy nie jest.

niedawno zapytano mnie do jakiego zwierzęcia jestem podobny
... czy istnieje bardziej oczywista odpowiedź
:
mniej więcej tak wyglądały moje pierwsze próby obejrzenia tego filmiku
... czy istnieje bardziej oczywista odpowiedź

mniej więcej tak wyglądały moje pierwsze próby obejrzenia tego filmiku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie