Mam czteroletnią córkę.Oglądając dzisiaj bajkę o syrence Ariel (pewnie większość z was ją kojarzy)mówi do mnie tak :
-Mamo nie lubię Arielki
-Czemu?-pytam
-Bo jest ruda i nie ma nóg!
Rośnie mi mała sadolka !!!
P................t
2013-07-27, 19:58
poka cyce, a nie jakies kawaly opowiadasz xD
corka. slabo
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Jeżeli coś takiego mówi dorosła osoba, to można potraktować jako żart z przymrużeniem oka, jako pewną konwencję. Natomiast takie słowa w ustach dziecka i to małego, które skoro tak mówi to znaczy, że tak naprawdę uważa są czymś strasznym i nie są powodem do dumy tylko zastanowienia się w jakiej to patologicznej rodzinie dziecko dorasta.
@up w rodzinie rasistów, którzy nie tolerują syren - lewackie media zaraz odbiorą dziecko od zwyrodnialców, możesz spać spokojnie.
O................3
2013-07-27, 21:54
Przypominam że to Sadol!!!
ellsworth napisał/a:
Jeżeli coś takiego mówi dorosła osoba, to można potraktować jako żart z przymrużeniem oka, jako pewną konwencję. Natomiast takie słowa w ustach dziecka i to małego, które skoro tak mówi to znaczy, że tak naprawdę uważa są czymś strasznym i nie są powodem do dumy tylko zastanowienia się w jakiej to patologicznej rodzinie dziecko dorasta.
Żebyś się przypadkiem nie zesrał!
r................k
2013-07-27, 22:25
Osa83 napisał/a:
Mam czteroletnią córkę.
Rośnie mi mała sadolka !!!
ej dobra k🤬a mam facebooka i tam musze czytac jak to moje znajome kuzynki i c🤬j wie kto jeszcze sie podniecaja swoimi "wyjatkowymi" dziecmi i mam taka jedna mysl.... ej ludzie kolo dupy mi lataja wasze dzieci, wchodze na sadola zeby sie zreklasowac a jak ci rosnie z corki maly sadol to musi miec niezlego k🤬sa
q................z
2013-07-27, 23:24
aha fajnie oby jom p[otrconcił jakis samohut XXXXXXXXXXXX----------DDDDDDDDDDD
@up portale Ci się pomyliły, co widać nie tylko po tym jednym komentarzu
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Nie piszcie o swoich bachorach... tym bardziej głupich.
dach zardzewiały to i piwnica mokra