Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Darthkac 2013-09-12, 22:29 4
Niedługo to będą live'y tymi kamerkami 360 stopni. Może jeszcze będzie można sterować tymi czołgami
Tak przy okazji. Zastanawia mnie skąd oni biorą te czołgi. Bo raczej to nie jest tak, że sobie idą i nagle widzą w witrynie sklepowej:
"-Ty patrz czołg; allah akbar;...Promocja -10% ;allah akbar;
-Ty, no można kupić;allah akbar;- Po czym oboje wyjmują portfele, spoglądają na niego i mówią:
-Może kupimy na spółkę?;allah akbar;
-No można. ;allah akbar; Zajmuje miejsce pod oknem! ;allah akbar;"
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-12, 22:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
F1le 2013-09-12, 22:40 1
O co chodzi w ogóle z tą wojną w Syrii, może mi ktoś wytłumaczyć?
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-12, 22:40 2
Szkoda że 330 lat temu nie mieli GoPro na hełmach zbroi hussarskiej jak siekali ciapków..
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-12, 23:04 2
F1le napisał/a:

O co chodzi w ogóle z tą wojną w Syrii, może mi ktoś wytłumaczyć?

Ż__zi i U卐A nie chcą walczyć na dwa fronty, więc zanim skoczą na Iran musi paść Syria. Nawet Adi na dwa fronty nie dał rady, a miał najlepszą machinę wojenną w owych czasach.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-12, 23:09 2
ciekawe czy byli byście tacy mądrzy jakby tak wasze osiedla wyglądały...
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-12, 23:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-12, 23:30 1
Niemcy przed wejściem do miasta robili kilka dniowe bombardowanie
Zgłoś
Seboolek 2013-09-12, 23:34
Zgłoś
Shaggy93 2013-09-13, 0:10
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-13, 1:59 1
wystarczyło by aby co drugi żołnierz jednej i drugiej strony mieli zamontowane kamerki gopro i wysyłali by to na jakiś serwer live. Po obróbce materiału i montażu, filmy takie jak Helikopter w ogniu i Szeregowiec Ryan wyglądały by jak smerfy
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-13, 4:44
Wojna 2.0 ery facebooka i youtuba. Nie dość, że nagrane to jeszcze z dwóch stron! :3
Zgłoś
mrkler 2013-09-13, 8:52
Szron napisał/a:

Niech ktoś mi powie że do wojska idą normalni ludzie...

A ja bym powiedział że najwięcej psycholi jest w środowisku cywilnym.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-13, 10:14
Mam nadzieję, że al-Asad wygra
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-13, 17:30
Czołgi bez obstawy piechoty w terenie zabudowanym. Geniusze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem