Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2010-05-08, 2:53
momentami brakuje mi Hitlera on by wiedzial co z tym zrobić

Ale gdzie rodzice byli zeby to byla moja corka to by tak po pysku dostala ze glowa boli dobrze by bylo jakby wstala
Zgłoś
Konto usunięte 2010-05-08, 10:36
Ja p🤬le k🤬a mać. Powybijać tą posraną plagę.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-05-08, 10:38
oświadczył się i co? myslał że bedzie mu gotowac?
Zgłoś
grauper 2010-05-08, 11:24
ArbuzPlBxl napisał/a:

momentami brakuje mi Hitlera on by wiedzial co z tym zrobić

Z tobą też wiedział by co zrobić. Tak jak i z resztą Polaków.

A co do rozmów w toku to jak dla mnie jest wszystko robione. I stało sie trochu nudnawe. Pierw sylwusia , potem ten koleś a teraz to. Niedługo zrobi sie drugi Jerry Springer czy jak to sie pisze.
Zgłoś
marcin9002 2010-05-08, 11:44
"Przeholowałam troszeczkę ale dobrze że trafiłam do swojego łóżka" (mniej więcej tak to brzmi bo tego bełkotu nie sposób zrozumieć.
K🤬a bezstresowe wychowanie! DO ROBOTY - zamiatać ulice a nie wielbić kobietę konia!

K🤬a porażka!
Zgłoś
Repcak 2010-05-08, 12:15
Brakuje ojca ktory by poukładał szybko w glowie pasem...
Ogolnie.. to smiac mi sie chcialo ale przeważa żenada.. Szkoda mi dziewczyny... tej Sysi.. naprawde.. szkoda ze znalazla taki autorytet jak Jola i teraz traktuje ataki na jej osobowosc i zachowanie jak Jola.. zwykla ignorancja i prostactwem... szkoda dziewczyny...

Ale ja bym p🤬l** raz, drugi i obudzilaby sie ksiezniczka z krainy marzeń.
Zgłoś
Chupacabra 2010-05-08, 12:31 1
Straszny wysyp nowych użytkowników widzę. I coraz niższy poziom humoru. No w każdym razie, Harda wytrzymuje, każde zjawisko, ale tego ... k🤬a .. nie wytrzymam. To tak ryje psychikę, że ja dziwię się, że ta Drzyzga jeszcze tam nie jebła na zawał czy inną palpitację serca.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-05-08, 12:42
koń by sie uśmiał..

/bełkocze jak naćpana .
Zgłoś
Konto usunięte 2010-05-08, 12:43
Podsumowanie Najlepsze
Zgłoś
liptonek 2010-05-08, 12:58
I pomyśleć , że ją znam

R3D3MON napisał/a:

o tak ryje psychikę, że ja dziwię się, że ta Drzyzga jeszcze tam nie jebła na zawał czy inną palpitację serca.

Nie jebła, bo to 99 % reżyserka... Jak można zrobić z siebie takiego debila za pewnie koło 300 zl.

tak jak Sysia mówi "można prosić o zdjęcia" , a Drzyzga wielce zdziwiona "jakie zdjęcia" i dziwnym trafem po 5 sek już je wyświetlają haha.

podpis użytkownika

"Mam dres po co mi musk?"
Zgłoś
Konto usunięte 2010-05-08, 14:32
O Ty w morde j🤬y bambusie ze też takie cos musi chodzic po tym świecie.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-05-08, 14:59 2
Popieram ludzi piszących o bezstresowym wychowaniu. Jak sie dziecku takie coś popuszcza to trzeba być niezłą p🤬dą a nie rodzicem. Po c🤬j rozmawiac z dzieciakiem oderwać go od świata wielkiego brata lepiej isc do rozmów w toku i żalić sie ze jakaś kretynka bez matury jest autorytetem mojej córki..Koń na cukier ciężką harówą tez płaci.. A Jola to setna kretynka która bez talentu bez dosłownie grama ikry robi w tym kraju świetną kariere ale czy to jej wina ze jest sławna czy społeczeństwo jest tak tępe zeby ją promowac?
Zgłoś
Stachu Wichura 2010-05-08, 15:31
Sysia przebiła nawet Jole, dokąd ten naród podąża?
Zgłoś
Konto usunięte 2010-05-08, 16:29
a doda ma rozne te
Zgłoś
Konto usunięte 2010-05-08, 17:19
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie