👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pytolsky napisał/a:
skoro hamować też już za was trzeba, to może jeszcze mechanizm automatycznego podcierania dupy po sraniu sobie znajdźcie, j🤬e wieśwageny
już są, automatyczne bidety, patrz Geberit AquaClean Sela, wystarczy usiąść na sracz i wcisnąć guzik w pilocie lub aplikacji
fabiothethird napisał/a:
Ja mam taki w Skodzie. Ale opieranie się na nim to czysta głupota. Mi ostatnio przyhamował, jak wyjeżdżałem z miejsca parkingowego i typ mi się wpierniczył tuż za tylny zderzak. Ale to była prędkość rzędu 8 km/h. A przy takiej jeździe to absolutnie nie ma na co liczyć, że auto samo wyhamuje.
Mi tak w Fabii pomogło na autobahnie przy około 150

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie