Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
chujex 2023-01-23, 19:01
j🤬e dzikusy tfu
Zgłoś
Folur 2023-01-23, 20:39
pytolsky napisał/a:

skoro hamować też już za was trzeba, to może jeszcze mechanizm automatycznego podcierania dupy po sraniu sobie znajdźcie, j🤬e wieśwageny

już są, automatyczne bidety, patrz Geberit AquaClean Sela, wystarczy usiąść na sracz i wcisnąć guzik w pilocie lub aplikacji
Zgłoś
stachu100093 2023-01-23, 21:32
fabiothethird napisał/a:

Ja mam taki w Skodzie. Ale opieranie się na nim to czysta głupota. Mi ostatnio przyhamował, jak wyjeżdżałem z miejsca parkingowego i typ mi się wpierniczył tuż za tylny zderzak. Ale to była prędkość rzędu 8 km/h. A przy takiej jeździe to absolutnie nie ma na co liczyć, że auto samo wyhamuje.

Mi tak w Fabii pomogło na autobahnie przy około 150

Zgłoś
M_A 2023-01-24, 7:01
stachu100093 napisał/a:

Mi tak w Fabii pomogło na autobahnie przy około 150

Nie ściemniaj, Fabia nie pociśnie 150..
Zgłoś