👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fake ten filmik. Podpowiadali kibicowi. Przecież każdy kibic tylko robi burdy na stadionach i jest debilem w dresie, który pije piwo i siedzi na ławce pod blokiem.

Da dziewczyna z AWF to zwykły worek na spermę, który nic sobą pewnie nie reprezentuje. Mam nadzieje, że ma chociaż jakieś pasje i zainteresowania, bo tak to sobie nigdy faceta do poważnego związku nie znajdzie.

Rozumiem, że przetłumaczone z zewnętrznej strony. Natomiast naprawde wszytkim pasuje to "wespinianie" się? "Wespinać, wespinaczka". Sory, ale nie trawie tego błędu i musiałem... Nie ma jak dobra "wespinaczka", gdzie "wespina" się turysta wspierający innego "wespinającego" się.

Jak głosi stara pieśń politechniki "Każda laska z AWF'u robi loda na bezwzdechu" i pomyśleć, że być może taka tempa strzała będzie siedziała w urzędniczym okienku, dzięki znajomościom tatusia...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie