kiepski z ciebie obserwator, bo piszę na różne tematy,
a jakbyś nie zauważył to nie ja pierwszy poruszam w dyskusjach tematy polityczne lub katolickie
jednak
ubliżanie trollom to pasja
a co, należysz do nich
Po pierwsze, jeszcze w autobusie patrzyłem w przód, widzę ciężarówka jedzie, 5km/h (bo zakręt).
Dwa, idę na to przejście, które jest świetnie przemyślane (ZA autobusem! - tak jak przebiegł dzieciak z filmiku).
Trzy dochodzę do środka przejścia, wystawiam rękę przed siebie, żeby mnie kierowca zobaczył, c🤬j nie dość, że się nie zatrzymał, to jeszcze mi faka pokazał...
Taką sytuację mam 9/10 razy odkąd jest objazd. Raz nawet babsztyla z nosem w telefonie złapałem, bo by się wpieprzyła na maskę osobówki. Szkoda osobówki.
[EDIT] Aż odpaliłem painta, żeby zobrazować.
podpis użytkownika
Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

Zgadzam się jak najbardziej, zimnedla szofera.
Natomiast c🤬j w dupę rodzicom gówniarza, za nie nauczenie poruszania się po drodze... Nie kumam tego, jak można nie przetłumaczyć dziecku, że z za autobusu, ciężarówki, walca k🤬a się nie wychodzi, bez sprawdzenia... No chyba, że to ci postępowi, masz pierwszeństwo... gówno masz, w najlepszym przypadku nogi połamane jak trafisz na kogoś, kto co najwyżej powinien taczką jeździć...![]()
A nie przyszło ci pało do łba, że rodzice nauczyli, ale bachor i tak robi po swojemu?
Facet miał szczęście bo Norwegia to jest tak pop🤬lony kraj że za przekroczenie prędkości można tam dostać dożywocie
Dlaczego pop🤬lony? Bardzo słusznie. Niejeden już udowodnił, że samochód potrafi być bardziej zabójczy niż karabin. Jak zaczniesz się posługiwać karabinem wbrew przepisom i nap🤬lać w kierunku przypadkowych ludzi to pewnie nie będziesz zdziwiony, ze cię czeka wiele lat odsiadki, co? Więc dlaczego miałoby być "pop🤬lone", że za stwarzające zagrożenie dla innych posługiwanie się pojazdem też takiego delikwenta zamkną do pierdla?

Facet miał szczęście bo Norwegia to jest tak pop🤬lony kraj że za przekroczenie prędkości można tam dostać dożywocie
Tak k🤬a, a za świadome zabójstwo blisko 80 osób 21 lat.

A nie przyszło ci pało do łba, że rodzice nauczyli, ale bachor i tak robi po swojemu?
Czyli jednak go nie nauczyli...

podpis użytkownika
Q L I M A X
Każdy, ale to każdy kierowca powinien być przygotowany na taką sytuację podczas przejeżdżania obok stojącego autobusu.
Ten był przygotowany, zwolnił i dlatego zdążył wyhamować.
Piwo dla kierowcy. Brawo.
Racja, ja np. wożę w bagażniku kilka czarnych worków 240 litrów żeby chociaż przykryć delikwenta, który mi wlezie bezmyślnie pod koła.