Szaleni lewicowi aktywiści "just Stop Oil" po raz kolejny uderzają w kolejny bezsensowny symboliczny cel, luksusowy dom towarowy Harrods...
Zgaduję, że nie kupią Foie gras
Po prostu ich ktoś finansuje, tak jak resztę ekozjebów, Gretę itp itd. Dostaną hajsik to zaraz ślad po nich ginie, no dziwne nie? Mają burdel z nigerami w kraju, a jeszcze dolewają oliwy do ognia. A ja np chcę ropy w c🤬j i co mam w drugą stronę protestować? Jak tak im źle na tym padole to się zawsze mogą sami odj🤬, taka rada.
Chodzi o to ze jakaś firma gazowa ich funduje, żeby psuli wizerunek eko aktywistów. Moim zdaniem te przekupne szmaty powinny zostać przykładnie ukarane razem z tą formą, żeby przestraszyć innych pseudo ekologów pokroju greenpiss czy greta h🤬jberg
Siriuz napisał/a:
Wysłać do Afryki i niech żyją ekologicznie w lepiankach z błota.
Te lepianki są z błota i gówna, dla nich doskonałe.
Głąby nie czają ze teraz trzeba będzie zatankować większe auto żeby to pozmywać, stop Oil poprzez szybsze zużycie surowca...
Śmieszni są Ci wojownicy o niby planetę. Ostatni przeczytałem artykuł, że wyprodukowano największy wycieczkowiec na świecie , taki wiecie niczemu nie służy , bawi ludzi towaru nie przewozi. Wyprodukuje tyle CO2 przez rok co wszystkie samochody OSOBOWE w UE również w sakli roku. Badum tsssss. Szach mat sk🤬ysyny. jeden k🤬a, jeden.... w planach jest drugi. Ale Adblue to zbawienie świata. I oni się dziwią że mimo tych pro eko zmian nic się nie zmienia, nie wspomnę już o takich eksperymentach jak Car Bomba.
A ciekawe z czego była farba???
Brzęczyszczykiewicz napisał/a:
Te lepianki są z błota i gówna, dla nich doskonałe.
Nie.
Te chatki są z gówna i patyków!
Nic , a nic się nie znasz na afrykańskiej technologii budownictwa...
Aktywiści? Banda wandali. Wziąć ich złapać i oj🤬 na pomarańczowo od stóp do głów
Parszywe nieroby. Lewary opanowały do perfekcji sztukę wk🤬iania ludzi.
Angel napisał/a:
Bo od tego maja ubezpieczenia a kolejną sprawą to większy wyrok dostaniesz za jebniecie takiemu debilowi niż on za zniszczenie mienia. Kto miał wyskoczyć - sprzedawca który ma wywalone bo nie za to mu płacą - od takich rzeczy jest ochrona a jak właściciel żulił to jego sprawa. Jedyne co to zgłosić na policję i nara a nie szarpać się z idiotami którzy tylko czekają na prowokacje i ataki fizyczne aby pokazać jak to oni chcą dbać o planetę a ktoś ich bije.
Co innego gdyby to była moja własność to mogę go ująć i czekać na przyjazd na odpowiednie służby.
Nie wiem... Ja bym strzelił w ryja i sp🤬olił... Za smarka tak się robiło jak chcieli z kasy skroić. Strzał i szybkie nogi... Tutaj skoro takie ryzyko to to samo dla zasady, żeby wiedzieli, że ludzie będą przeciwko nim
podpis użytkownika
Ola gringo