Kobieta mogła stracić życie po tym jak wracała z zakupów by kupić kisiel
Rowerzysta również cudem uniknął śmierci, wj🤬 się w takiego dzika...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rowerzysta zachował się poprawnie i brawo mu za szacunek ,że jednak się nie wydarł chociaż miał do tego prawo, szkoda kobitki zabiegana pewnie tysiące spraw na głowie i o to są efekty.
Polecam resztę filmików tego pedałowca, rak.
konto usunięte
2017-03-14, 16:24
Powinien jej strzelić z liścia, to by się nauczyła przechodzić po pasach. Z autem nie będzie miała tyle szczęścia. Najgorsze osobniki to te z telefonem.
W Polsce jeździć rowerem to jak w Rosji samochodem. Zawsze coś się zdarzy.
@TT4
Co Ty opowiadasz!
I Jeszcze niżej takie ustawione nieśmieszne produkcje wrzucasz...
I jak teraz koleżko. zadziała instynkt władzy czy wytrzymasz i odpuścisz w tej nierównej walce?
Mój samochód spokojnie wyciśnie 220-240 km/h ale po mieście grzecznie jeżdżę tylko 50 km/h... Istnieje tez coś takiego jak zasada ograniczonego zaufania. Poza tym to kolejny z🤬b, który się zapatrzył na łódzkiego rowerzystę i kręci filmiki na rowerze z gopro na łbie.
Dziadek na końcu jeszcze lepszy - przynajmniej dziecka w tym wózku nie było