👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystkie religie wywodzą się z jednej - egipskiej, ta zaś wywodzi się z gwiazd.
Jaki z tego morał?
Po śmierci możemy spotkać zarówno Boga jak i Allaha
Jaki z tego morał?
Po śmierci możemy spotkać zarówno Boga jak i Allaha

presscot napisał/a:
Brawo studencie I || II roku. Uwierz że zdjęcie legitki/indeksu to nie dyplom, a fakt bycia studentem nie przeszkadza Ci być debilem. Pochwal się kierunkiem, bo zgaduje że humanista, który za pieniądze mamy nie studiuje, a pisze głupoty na sadisticu. Może jakiś sadol z Politechniki, czy Ekonomicznej Cię trochę przepyta.
II rok, międzynarodowe finanse i rachunkowość (BaHons.) :*
A studiuję za swoję, bo pracuję na pół etatu

No ale z rokiem trafiłeś więc przynajmniej liczyć potrafisz

Pozdrawiam!

Szeryfian napisał/a:
Po twoim poście można śmiało twierdzić, że tylko na obecną chwilę w Boga nie wierzą 63 osoby![]()
Po twoim poście można śmiało twierdzić, że jesteś tępy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie