Koleś zachowuje spokój i wszystko nagrywa
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-09-04, 15:17
konto usunięte
2012-09-04, 15:29
Szmata nie wie co to jest gw🤬t dlatego drze ryja o gw🤬cie,mógłby ktoś jej pokazać co to znaczy prawdziwy gw🤬t żeby miało porównanie to dssowskie ścierwo.
Jakby ja zgwalcil to by sp🤬zielala rowno a nie jeszcze tam chciala zostac, tak mi sie wydaje.
Cryan napisał/a:
Myślę, że jebnięcie bamboszem w pysk rozwiązało by całą sprawę jej płaczu. Złamany nos skutecznie utrudnia łapanie powietrza.
Człowieku zobacz jaki on ma ten nochal już ktoś chyba parę razy stosował się do tej porady
konto usunięte
2012-09-04, 15:40
konto usunięte
2012-09-04, 15:52
@up
ba dum ts
o i usuneli komentarz do ktorego bylo ba dum ts. czemu?
konto usunięte
2012-09-04, 15:56
bizzy napisał/a:
@up
o i usuneli komentarz do ktorego bylo ba dum ts. czemu?
zapewne był niezgodny z regulaminem
werther napisał/a:
Słówka:
hit, touch me, WTF, help me, you're scaring me, get away from me, sic, threat, rape, call the cops, fu**ing crocodile tears itd.
fajnie zacząłeś naukę angielskiego
Ja zaczynałem od podstaw a jeśli do ciebie krzyczeli "Rape, call for cops" to niezły hardkor miałeś.
nie dość że pasztet to jeszcze do tego głupi pasztet
konto usunięte
2012-09-04, 16:45
konto usunięte
2012-09-04, 16:55
No i dobrze zrobił. Nagrał, wstawił do internetu i zrobił z niej idiotkę na cały świat. Mam na dzieje, że po wyłączeniu kamery jeszcze ją zbił, z takimi dowodami jak ma to może powiedzieć, że sama się zbiła.
Takie rzeczy dzieją się też w Polsce. Kumpel z Warszawy miał podobną przygodę, panienka chciała od Niego pięć tysięcy. Kolega ma fajnych znajomych którzy Jej wytłumaczyli że nie chce żadnych pieniędzy.
tomi373,
To da dupy mężowi, kochankowi byleby w kondonie był i DNA nie zostawił, a potem powie, że to ten, którego oskarżyła.
Ps. Jak się cytuje, żeby pojawiła się ramka z cytowanym tekstem?