📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:32

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ruplestiltskin napisał/a:
Czyżbyś coś ukrywał ?
Po prostu ciesze się z mniejszej liczby potencjalnych konkurentów

hahah ;D
W sumie racja Mnie sią ta nastka podoba
buhahah Ale myślę czy ona miała już 16 ?
Bo coś mi się wydaje że nie...
W sumie racja Mnie sią ta nastka podoba

Fajna jest nawet
I ma super uśmiech
Ale....
Po co takie wygłupy umieszczać w sieci?
Mogłaby ze mną tak poszaleć
a nie przed kamerą.

I ma super uśmiech

Ale....
Po co takie wygłupy umieszczać w sieci?

Mogłaby ze mną tak poszaleć

@Ruplestiltskin
Przeczytaj sobie "codzienna dawka czarnego humoru" a nie "krew , flaki i sadyzm" ogarnij się człowieku i przyjmij to do wiadomości że na tej stronie oprócz krwi , zbrodni i brutalnej siły jest również strona główna z zabawnymi rzeczami >.>
Przeczytaj sobie "codzienna dawka czarnego humoru" a nie "krew , flaki i sadyzm" ogarnij się człowieku i przyjmij to do wiadomości że na tej stronie oprócz krwi , zbrodni i brutalnej siły jest również strona główna z zabawnymi rzeczami >.>
Saia, oni tego chyba nigdy nie zrozumieją, nie ma nawet po co dyskutować

Idiotka. Nie dałam rady obejrzeć do końca. Pewnie bym tępiła jakbym znała
No ale fakt, brzydka nie jest, tylko ten fryz... ;/

@~yarzapp , trzeba próbować ;s
cza próbować wyplenić dzieciaczki , niech sobie oglądają ale jak nie rozumieją to niech nie komentują(nie mam nikogo na myśli , tak ogólnie mówię)
cza próbować wyplenić dzieciaczki , niech sobie oglądają ale jak nie rozumieją to niech nie komentują(nie mam nikogo na myśli , tak ogólnie mówię)

W sumie to fajna dziewczyna ;]
Ale naprawde ma cos nie tak z glowa
ale spoko jeeeestt

Ale naprawde ma cos nie tak z glowa

ale spoko jeeeestt

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie