Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
r................i 2017-11-16, 6:32
Ma zajebisty łącznik między pedałami a kierownicą
Zgłoś
bleblebator1 2017-11-16, 8:42
grudzin7 napisał/a:

a w tym "maluchu" to co najwyżej karoseria z oryginału została

Planowana głowica, wałek rozrządu od abartha, autko leciutkie. I tak, tak zap🤬lają, ten co pamięta stare rajdy to widział

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
TRQPL 2017-11-16, 9:48 2
Prowadzenie malucha w taki sposób wymaga bardzo dużych umiejętności.

W takim aucie jest tylko kierowca i jego umiejętności. Nie ma żadnego wspomagania systemów które wybaczają błędy.

PS I ja miałem szerszenia, mam do niego wielki sentyment.
Mimo że psuł się co 500 km to nie było takiej awarii której nie usunąłem samodzielnie (na miejscu).

podpis użytkownika

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
1................d 2017-11-16, 12:37
Cytat:

Planowana głowica, wałek rozrządu od abartha, autko leciutkie. I tak, tak zap🤬lają, ten co pamięta stare rajdy to widział

Srakamaka. Jak wałek to tylko od świątka. Tłumik szmerów ssania wyj🤬, dwa osobne gaźniki od motóra, bredę, amortyzator silnika i wiele wiele innych modów. Silnik malczana ma to do siebie że fabrycznie ma dużo nie wyciśniętej mocy względem konstrukcji. Tyle tylko że trwałość i jakość materiałów sprawia, że podrasowany, 55 konny silnik malucha chodzi już na granicy ok🤬ienia. Samo auto fajne ale trzeba w k🤬e sprawać i mieć klatkę. Nie żeby się nie zabić bo c🤬j tam tylko żeby zgrzewy się nie rozeszły. Budy elegentów rozdziawiają się jak się dobrze kopnie w błotnik, na zawiasie klepanym z dodatkowym piórem to idzie złamać ten szajs na pół.

A tak poza tym nie ma co się tylko nad Piotrkiem spuszczać, bo jego bracia nie jeżdżą gorzej. Piotrek się wypropsował i fajnie, autko ładnie przygotowane, oklejone, z klatką. Natomiast jego brat od Puga 205 to jest dopiero czub. Tam nie ma klatki a zap🤬la niesłabiej jak Piotrek. Trzeci ma C2 VTS też lata ale nie tak ,,na limicie", bardziej po linii.
Zgłoś
r................i 2017-11-16, 13:43
Najlepiej zrobionego malucha miał niejaki Antoni Skudło z silnika 650 wyciskali ok 80 koni i silnik starczał na 20 minut pracy pod pełnym obciążeniem,więc na rundę Rallycrosu zabierali że sobą 2-3 silniki dodatkowo, Antoni to dla mnie legenda polskiego Rallycrosu, wtedy ta dyscyplina wyglądała trochę inaczej.
Zgłoś
DoubleBorger 2017-11-16, 13:51
1:16 - żeby lewą stroną nie wjechać na pobocze jedzie tylko na prawych kołach
Zgłoś
AlexUnder 2017-11-16, 23:24
Takafura napisał/a:

Hołek kiedyś powiedział, że prowadzenie Malucha 80-tką wymaga takiej koncentracji jak jego rajdowego sprzetu przy 200 km/h

80ką? Nieee.. powyżej 120 robi się ciekawie.
Zgłoś
Nequrix 2017-11-17, 2:22
Jak mi się Sejkol popsuł, to mamuśki maluszkiem (kolorek jak z obrazka) na S11 110km/h z górki.Dopóty, aż się kontrolka od akumulatora nie zaczęła świecić, no i kierownica dziwnej padaczki dostała.

podpis użytkownika

Każdy orze jak może!
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma!
Zgłoś