👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Up, on nap🤬la manete na maxa żeby ludzie w samochodach z daleka go usłyszeli i spojrzeli w lusterko co się dzieje, żeby przypadkiem mu drogi nie zajechali

Yamaha FZ8 jeśli dobrze pamiętam, a wydech brzmi na totalny przelot. Jak to ktoś tu napisał "skuter najgorszy bo z 1km słychać i długo" to raczej nie. Taki przelot słychać czasem z większej odległości i znaczniej bardziej głośny na postoju. W Wawie swoim moto czasem mocno daje po obrotach to kierowcy też tak trąbią w skrócie "baranie jaki głośny wydech", starsze alarmy zawsze się włączają.

Po Paryzu tak debile zap🤬laja, awaryjki sobie wlaczy i mysli k🤬a, ze jest pojazdem uprzywilejowanym.

Widzę, że nawet w Brazylii mają lepsze samochody niż u nas. Żadnych wyrobów ticopodobnych, żadnych 20 letnich trupów...
xRay0n napisał/a:
looks like he is locked up in jail:
Moscow police have arrested a reckless driver after he gave himself away by bragging about his impunity online. The self-styled 'Black Devil' uploaded videos where he exceeds the speed limit, crosses to oncoming lanes and ignores traffic lights.
The suspect, identified by police as a 21-year-old student Nikolay Mustafin, was detained early Friday morning as he was driving a Black Porsche Cayenne Turbo without plates.
to nasz stary kolega ktory wczesniej jezdzil białym Hornetem
i zakończyl zywot swojego motocykla na jakims fiaciku

Typowy pedał na pedałowozie, nic nadzwyczajnego, życzę mu rychłego wypadku, najlepiej śmiertelnego. Nienawidzę takich palantów.
Velture napisał/a:
W nic nie przyp🤬olił. Szkoda oglądać.
No słuchaj, filmik możliwe że skończył się dopiero w połowie

Swoją droga dobrze pop🤬la
google.pl/search?client=opera&q=kle621&sourceid=opera&ie=u...
To ten gość!
jego youtub: youtube.com/user/KLE621FULL
To ten gość!
jego youtub: youtube.com/user/KLE621FULL
JSK2012 napisał/a:
Na ulicach Sao Paolo
![]()
Jaki szalony, jak nawet sobie nic nie złamał?

youtube.com/watch?v=vxOnAZ2_CRU Ten dopiero zap🤬la. Nie wie co jest za zakrętem a i tak daje po gazie

kyk napisał/a:
Up, on nap🤬la manete na maxa żeby ludzie w samochodach z daleka go usłyszeli i spojrzeli w lusterko co się dzieje, żeby przypadkiem mu drogi nie zajechali
Ja wiem co on robi i po co, ale wyobraź sobie, że w czasie gdy nap🤬la manetką, żeby go usłyszał samochód 200m dalej, to ten koło którego aktualnie przejeżdża jest k🤬a głuchy na następne 2h. Od tego jest k🤬a klakson, ale żeby on działał skutecznie nie można zap🤬lać 60km/h przez korek licząc na to, że 200m dalej będą cię słyszeć i nie zmienią pasa "zajeżdżając" motocykliście drogę a on biedaczek nie zdąży wyhamować.
Jak mówiłem, fakt, że motocykliści śmigają między pasami (co powinni robić, bo czemu by nie) to uprzejmość ze strony innych na drodze a nie przywilej, którego mają wszyscy obowiązkowo przestrzegać. Więc niech jednośladowcy biorą to pod uwagę, że nie są k🤬a sami na drodze.
youtube.com/watch?v=8n6z_jrrKuI
a co powiecie na to?
Nic go nie rusza, mokry asfalt, korek, czerwone światło czy też wyprzedzana "władza"
a co powiecie na to?
Nic go nie rusza, mokry asfalt, korek, czerwone światło czy też wyprzedzana "władza"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie