👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozumiem ździwienia? przecież to ruscy, specjalnie wybija szambo żeby aromat niósł się na pokoje.
smc napisał/a:
Każde mieszkanie na parterze, jeśli nie ma prądu dwa dni.
Po prostu nie działa przepompownia, więc gówna wszystkich sąsiadów lądują u ciebie w chacie.
Sadol uczy i bawi.
wtedy jako mieszkaniec parteru lecisz do piwnicy i rozpierydalasz rure od scieków. To działa.

smc napisał/a:
Każde mieszkanie na parterze, jeśli nie ma prądu dwa dni.
Po prostu nie działa przepompownia, więc gówna wszystkich sąsiadów lądują u ciebie w chacie.
Sadol uczy i bawi.
albo masz klapa zwrotna wbudowana.
PIs napisał/a:
Nawet on czegoś takiego z siebie nie wyrzucił, a oprócz wcześniej wspomnianego szluga ma na swoim koncie więcej podobnych wyczynów.
Ale dopiero przy czwartej fali, wcześniej nie zdążył dojść do kibla

Riikko napisał/a:
albo masz klapa zwrotna wbudowana.
Panie, po co to panu? To czyścić trzeba i przecież woda panu nie popłynie w górę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie