Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bul_od_bytu 2023-12-01, 16:51 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
WERFI 2023-12-01, 17:20 1
Nie rozumiem ździwienia? przecież to ruscy, specjalnie wybija szambo żeby aromat niósł się na pokoje.
Zgłoś
juhc_nimda 2023-12-01, 18:17 2
smc napisał/a:

Każde mieszkanie na parterze, jeśli nie ma prądu dwa dni.
Po prostu nie działa przepompownia, więc gówna wszystkich sąsiadów lądują u ciebie w chacie.
Sadol uczy i bawi.

wtedy jako mieszkaniec parteru lecisz do piwnicy i rozpierydalasz rure od scieków. To działa.
Zgłoś
darek1234 2023-12-01, 19:41 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Riikko 2023-12-01, 20:45
smc napisał/a:

Każde mieszkanie na parterze, jeśli nie ma prądu dwa dni.
Po prostu nie działa przepompownia, więc gówna wszystkich sąsiadów lądują u ciebie w chacie.
Sadol uczy i bawi.

albo masz klapa zwrotna wbudowana.
Zgłoś
Dżepetto 2023-12-01, 21:36
Zgłoś
darek1234 2023-12-01, 21:49
PIs napisał/a:

Nawet on czegoś takiego z siebie nie wyrzucił, a oprócz wcześniej wspomnianego szluga ma na swoim koncie więcej podobnych wyczynów.

Ale dopiero przy czwartej fali, wcześniej nie zdążył dojść do kibla
Zgłoś
Dejdwazlote 2023-12-01, 23:03
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-12-02, 3:46
Riikko napisał/a:

albo masz klapa zwrotna wbudowana.

Panie, po co to panu? To czyścić trzeba i przecież woda panu nie popłynie w górę
Zgłoś
Habiba 2023-12-02, 7:14 1
Zgłoś
vladok 2023-12-02, 8:13
Zgłoś
Rak_od_bytu 2023-12-02, 14:48
Zgłoś
q1w2e34 2023-12-02, 19:54
Schludnie, choć nasrane
Zgłoś
Sramnawas 2023-12-03, 0:21
Zgłoś
darek1234 2023-12-03, 18:18
Mirek19850509 napisał/a:

Przecież to stare od at ta historia lata po necie

Jesli to faktycznie ty jesteś tej historii autorem , to jesteś mistrzem ,ale wątpię myślę że to wkleiles z wykopu

Ja tego nie wklejałem, ale domyślam się, że to staroć
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem