kiedy ostatnio mielismy jakis zamach terrorystyczny?
Spokojnie, doczekasz się, i nie będzie to miało wiele wspólnego z imigracją

kiedy ostatnio nastolatki z Polski wrzucaly filmy w internet, ze boja sie z domu wychodzic bo sa zaczepiane i napadane i prosza zeby ktos cos z tym zrobil?
No tak, bo w Polsce nie ma patologii która zaczepia i napada ludzi

To jest takie trochę infantylne, zasłonie rączkami oczy, przestane widzieć problem więc problem zniknie

serio jesteś taki p🤬lnięty czy tylko udajesz?
Jeśli się doczekamy to mam nadzieję że tylko ty padniesz jego ofiarą.

@Niezwyciężony
serio jesteś taki p🤬lnięty czy tylko udajesz?
Jeśli się doczekamy to mam nadzieję że tylko ty padniesz jego ofiarą.
Przecież nic sie nie stanie, obroni nas ONR, kibole, sebixy wyklęte i końskie zwisy jak ty, jesteśmy bezpieczni

@Pigwaranek widzę różnicę, szkoda ze ty nie widzisz że sytuacja na filmie to zwykła właśnie patologia
kochac braci owszem, ale tylko naszych, reszta to scierwo i mozna z nimi robic co sie chce
wygoogluj sobie hasło hipokryzja

@lapps Dałnie, co ma nagranie wspólnego z uchodźcami ? multikulti czy lewactwem ? chciałem tylko zwrócić uwagę że patologia jaką widzimy na nagraniu jest powszechna, nie związana z narodowością, religią, czy jakimkolwiek światopoglądem, wbrew temu co takie niedorozwoje jak ty i tobie podobni obsrywający się w komentarzach "myślą"
Spokojnie, doczekasz się, i nie będzie to miało wiele wspólnego z imigracją![]()
No tak, bo w Polsce nie ma patologii która zaczepia i napada ludzi![]()
To jest takie trochę infantylne, zasłonie rączkami oczy, przestane widzieć problem więc problem zniknie![]()
na nagraniu widzimy tylko solidarnosc muzlumanow i bezradnosc europejczykow...
patologia jaka jest na bliskim wschodzi i w afryce nie jest powszechna.
nie bardzo zdajesz sobie sprawe jakie tam maja klimaty, a okolo 70% imigrantow przybywajacych z terenow bliskiego wschodu i afryki sa ta mezczyzni. silni, zdrowi mezczyzni prawdopodobnie z jakis gangow czy grup zbrojnych. to co dla ciebie jest patologia u nich jest normalne, to co dla nich jest patologia to ci sie w glowie nie miesci.
jesli sie doczekam to na bank bedzie mialo
nie mowie, ze w Polsce nie ma patologii, tylko ze powinnismy zmniejszac patologie w kraju, a nie zwiekszac...
nie bez powodu w afryce i na bliskim wschodzie jest tyle wojen caly czas kazdy z kazdym. oni nie sa ofiarami tylko czescia zrodla problemu. watpie zeby choc polowa z nich byla normalna...
tyle setek lat staran zeby europa byla cywilizowana i wszystko to jak krew w piach. jak oni urosna procentowo do 30-40% w niektorych krajach to bedziemy mieli wojny terytorialne gangow i tyle z cywilizacji...
u nas mam nadzieje beda jakies pogromy zanim dojda do takich liczebnosci
jak chcesz sobie ignorowac fakty, ze wiekszosc napadow z bronia palna w uk popelniaja czarni, mimo ze nadal sa mniejszoscia to sobie ignoruj.
jak chcesz ignorowac fakty, ze za znaczna wiekszosc przymusowego sutenerstwa niepelnoletnich bialalych dziewczynek(bo nikt ich nie broni) w UK odpowiadaja pakistanczycy to sobie ignoruj
i tak nikt cie nie traktuje powaznie
ostatnie zdanie rzeczywiscie w punkt
To jest takie trochę infantylne, zasłonie rączkami oczy, przestane widzieć problem więc problem zniknie
obczaj sobie te linki, bo sa naprawde obrazowe sytuacje opisane i opinia w wyroku sadu, ze przez okolo 10 lat niektore z tych dziewczyn nie otrzymywaly pomocy bo wszyscy sie bali oskarzen o rasizm...
en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal
en.wikipedia.org/wiki/Rochdale_child_sex_abuse_ring
en.wikipedia.org/wiki/Derby_child_sex_abuse_ring
en.wikipedia.org/wiki/Oxford_child_sex_abuse_ring
en.wikipedia.org/wiki/Telford_child_sex_abuse_ring
en.wikipedia.org/wiki/Keighley_child_sex_abuse_ring

Rumun się wysra na chodnik, winne lewactwo.
Cygańskie dzieci zaczepiają dziadka przy bankomacie, winne lewactwo.
A na nagraniu masz pokazanych zwykłych złodziei szarpiących się z ochroną.
I tyle, wrzuciłem dla przykładu film na którym widać identyczną solidarność sebiksów i karyn w walce z ochroną.

Spokojnie, doczekasz się, i nie będzie to miało wiele wspólnego z imigracją
![]()
Ja czekam już od 10 lat...
Skończ już p🤬lić głupoty..

@lapps K🤬a ja nie twierdze że nie masz racji, tylko zwracam uwagę że za bardzo generalizujecie.
Rumun się wysra na chodnik, winne lewactwo.
Cygańskie dzieci zaczepiają dziadka przy bankomacie, winne lewactwo.
A na nagraniu masz pokazanych zwykłych złodziei szarpiących się z ochroną.
I tyle, wrzuciłem dla przykładu film na którym widać identyczną solidarność sebiksów i karyn w walce z ochroną.
gdyby nie zasilki i ta lewicowo europejska pato-tolerancja to by nie zaczepiali ani nie srali bo by wylapali wp🤬l albo pogrom i bylby spokoj... wiec taa, winne lewactwo

za wp🤬lenie rodzimemu sebiksowi, ktory sie nie umie zachowac, nie dostane paragrafu za zbrodnie na tle rasowym. zreszta sebiks prawdopodobnie nie pojdzie na policje, a jak pojdzie to i tak go wysmieja

jest znaczna roznica.
najgorsze w tej calej sytuacji z muzulmanami w europie jest fakt, ze lewica odwrocila pojecia oprawcy i ofiary. to dla wielu juz sie skonczylo pieklem, a bedzie jeszcze gorzej jak sie nie podejmie radykalnych krokow