👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

polityczny bullshit wymyślony przez pisowców, prawie jak łańcuszek na gg
Zobaczę jakieś zdjęcie czy film to uwierzę.
Z drugiej stronie walczenia o Polskę, lajkami na pejsbuku jeszcze nie było
Z drugiej stronie walczenia o Polskę, lajkami na pejsbuku jeszcze nie było

Czyli, że to robotnicy kopią to metro szpadlami i metodą odkrywkową? Całe to gadanie o wiertłach TBM to kit?

Ten z filmiku @Radoslaf 'a , z prawej strony, kiedyś reprezentował Kononowicza... Niedoszły wielki historyk, uczący swego czasu w moim byłym gimnazjum... więc myślę, że to pic na wode to wszystko

W takiej sytuacji stosuje się pewną zasadę:
pics or didn't happen
Chcecie wmówić że niby przy setkach osób pracujących przy budowie, tylko jedna zgłosiła to do jakiegoś niezależnego pismaka? Że mimo że wie gdzie i jak wywozi się te szkielety, to nie wpadła na pomysł żeby chociaż strzelić fotkę aparatem? Że 'zwalniają z pracy za rozpowszechnianie info' a anonimowo to nie da rady na policję zadzwonić?
Ludzie na prawdę z roku na rok stają się coraz większymi debilami. A już przecież Piłsudski mówił "Nie wierz we wszystko co przeczytasz w internecie"
PS. Bongman i cała reszta antyniemieckich napinaczy - czy jakiś Niemiec zrobił osobiście wam albo waszej rodzinie coś, że żywicie takiego hejta, że szufladkujecie wszystkich Niemców pod tym samym względem? Powiem wam coś ciekawego: nie wszyscy Niemcy z II WŚ byli totalnymi bestiami, lubiącymi się w mordowaniu cywilów. Z drugiej strony, nie wszyscy Polacy to ultra-bohaterzy którzy z okrzykiem rzucali się na pewną śmierć. Kij ma dwa końce i zawsze znajdowali się tacy i inni.
pics or didn't happen
Chcecie wmówić że niby przy setkach osób pracujących przy budowie, tylko jedna zgłosiła to do jakiegoś niezależnego pismaka? Że mimo że wie gdzie i jak wywozi się te szkielety, to nie wpadła na pomysł żeby chociaż strzelić fotkę aparatem? Że 'zwalniają z pracy za rozpowszechnianie info' a anonimowo to nie da rady na policję zadzwonić?
Ludzie na prawdę z roku na rok stają się coraz większymi debilami. A już przecież Piłsudski mówił "Nie wierz we wszystko co przeczytasz w internecie"
PS. Bongman i cała reszta antyniemieckich napinaczy - czy jakiś Niemiec zrobił osobiście wam albo waszej rodzinie coś, że żywicie takiego hejta, że szufladkujecie wszystkich Niemców pod tym samym względem? Powiem wam coś ciekawego: nie wszyscy Niemcy z II WŚ byli totalnymi bestiami, lubiącymi się w mordowaniu cywilów. Z drugiej strony, nie wszyscy Polacy to ultra-bohaterzy którzy z okrzykiem rzucali się na pewną śmierć. Kij ma dwa końce i zawsze znajdowali się tacy i inni.
Dodatkowo żeby ukręcić łeb sprawie Ruch sprzedał budynek w którym znajdował się IPN. Ludzie zamiast troszczyć się o historię muszą się zajmować się szukaniem nowej lokalizacji o ile IPN całkowicie nie zostanie zamknięty ze wzlędu na brak finansów. W porannym WF śpiewali o Jarku "Po trupach do celu" ale tą zasadę również pięknie przestrzega PO, SLD i ten przygłup z Biłgoraja.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie