👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dobrze że przestałem oglądać telewizję jakieś 2 lata temu.

nie wiem o co chodzi, ale ta w niebieskim z tyłu ma fajne cycki.

Steven
Zapomniałeś dodać, że nagrywane imadłem.
zapomniałeś dodać ze jesteś młotem
Zapomniałeś dodać, że nagrywane imadłem.
zapomniałeś dodać ze jesteś młotem
Potwierdzam to co mówi Pan Nekrofil: ta w niebieskim z tyłu ma fajne cycki, jeżeli kogoś bardziej interesują pedały niż fajne cycki to... ma problem

Dlatego nie ogladam telewizji, a w szczegolnosci takiego lewackiego gówna jakim jest TVN

Widziałem tego reklamówke. Same z🤬by o aparycjji jasno świadczączącej o IQ w przedziale 40-70, jakieś historie o połamanych rękach i biciu, totalne psychole szczekąjącej, wszystko okraszone naprawde apokaliptyczną muzyką ala Clint Mansel, prawdziwy mindrape słowem, a na koniec zwieńczenie spokojnym głosem lektora TVNu "Jak kochają się i kłócą geje."
Nie lubie pedałów obnoszących się z tym, ale zachciało mi sie rzygać, tak obrzydliwa propaganda to była.
Nie lubie pedałów obnoszących się z tym, ale zachciało mi sie rzygać, tak obrzydliwa propaganda to była.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie