Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:44
Buruniu 2010-11-09, 18:50
0:07 - Ten koleś w czarnym wygląda od tyłu jak Justin Bieber o.o
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-09, 18:53
kamil66 napisał/a:

Zajebiste ma dziewczę obuwie.

które?
Zgłoś
camperboy 2010-11-09, 19:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-09, 19:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-09, 19:30
Pisze sie w Metrze tak poza tym..
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-09, 19:42
Myślałem że to Bieber, no i że wyskoczy. Ale to nie on i dlatego nie skoczył.
Zgłoś
Halibut 2010-11-09, 19:47
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-09, 20:10
drugi raz tak nie zrobi
Zgłoś
xiofarii 2010-11-09, 20:38
'Aaa miało być tak pięęęęknieee' :<
Zgłoś
alicexx13 2010-11-09, 21:40 1
byłoby jednego gimbusa mniej
Zgłoś
kamuha 2010-11-09, 21:45
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-10, 0:18
Zgłoś
DaKuz 2010-11-10, 20:10
@Cadar
No moja mama piszczała zapewne nawet krzyczała to naturalne przy porodzie. Za to ty jak ja się rodziłem ciągle w kondonie na sznurku od prania wisiałeś. Nic o długich włosach nie napisałem pedale jerychoński. Chodziło mi tylko o jego głos. Może i starałem się zaciekawić i rozbawić czytających o ile mi wiadomo nie jest to zakazane. a ty jak nie masz się gdzie wypłakać bo ostatni chłopak cię zostawił dla takiego długowłosego blondyna czy tam kogoś innego to wybacz me nieodpowiedzialne i raniące cię słowa.
Z całym szacunkiem i poważaniem dla twojej osoby skoro ja chciałem być śmieszny to jaki ty chciałeś być? chciałeś pokazać jaki jesteś groźny zapewne tak samo z kolegami krzyczysz JP na 100% w domu. A jak tata wraca z komendy gdzie ciężko pracował na chleb dla twojej gęby. Styrany wieczorami włazi ci pod kołdrę i załatwia sprawy natury seksualnej i po wszystkim mówi, że jesteś bardzo grzeczny.
Bo jakoś coś że masz 30 lat nie wierze a jak masz to wszystko u góry traci sens tak jak twoje zachowanie bo jesteś 30 letnim człowiekiem bez zasad który wypisuje teksty typu " Jak twoja stara... Twoja matka to pedał..."
Zgłoś
Cadar 2010-11-14, 13:43
no przyjdź
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem