Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
Szczeniaki trafiły do kibla
panpies • 2019-12-07, 13:58
Kobieta spakowała do worka nowo urodzone szczeniaki i spuściła je w toalecie.

58-letnia mieszkanka woj. dolnośląskiego wrzuciła nowo narodzone szczenięta do toalety znajdującej się obok jej domu. Piszczenie topiących się, bezbronnych psów usłyszał mieszkający w pobliżu mężczyzna.

Sąsiad 58-latki wyciągnął szczenięta i zabrał kobiecie ich matkę, po czym zadzwonił na policję. Funkcjonariusze zatrzymali 58-latkę, która przyznała się do przestępstwa i trafiła do policyjnego aresztu.

Usłyszy zarzuty znęcania się nad zwierzętami, za co grozi do 5 lat pozbawiania wolności. Psy trafiły pod opiekę schroniska.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2019-12-07, 21:12 1
jak do kibla tyle szczeniaków ??? baby są jednak upośledzone bo żaden normalny facet nie wpadł by na tak kretyński pomysł...... dobrze że przez odpływ umywalki nie chciała ich wepchać
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-07, 23:35 1
Homo sapiens = mogę więcej.
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-08, 1:13 3
sensualna napisał/a:

dużo więcej płace za bąbelki 500+ które prędzej bym uśpiła tak że japa tam

Ciebie, bąbelku mogli uśpić kiedyś, byłby spokój.
Zgłoś
dertaz 2019-12-08, 1:50 1
Mam nadzieje że pligon6 i jego rodzina niedługo zdechnie, życzę im tego, bo szkoda tlenu na takich z🤬bów
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-08, 1:51 1
sensualna napisał/a:

tak ciężko oddać psy do schroniska? toć za to się nie płaci

trzeba wyjść z chaty, a to już coś
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-08, 2:06
Ja kiedyś jak się nacpalem to chciałem dywanik spod kibla Szczotka w muszli przepchac.
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-08, 14:43 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-08, 15:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-08, 18:26
Zgłoś
tarcer123 2019-12-08, 21:48
4 grosze do benzyny zeby pokryc 500+...

Dobre naprawde dobre.
Zgłoś
MindBodyLightSound 2019-12-09, 13:23
Zgłoś
kulawiec 2019-12-09, 16:53
Zgłoś
Cypriano81 2019-12-11, 23:06
Zgłoś
Olencja88 2019-12-12, 13:21
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem