Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Presty 2021-11-04, 18:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Quassar 2021-11-04, 18:50 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
notak 2021-11-04, 19:25
Zgłoś
Quassar 2021-11-04, 19:28 1
I kolejne ciekawe info do poczytania...
naszkrakow.com.pl/2020/07/29/koronawirus-niemieccy-lekarze-powolali-ko...
Zgłoś
nieja 2021-11-04, 19:29 2
Ja tylko dodam, że gdyby wziąć pod uwagę procentowy udzial grup wiekowych w ogolnej liczbie zgonow z powodu covid 19, to dane wygladaja nastepujaco:
67% ogólnych zgonów w Polsce to osoby po 70roku życia,
87% to osoby po 60roku życia.
Ogółem, w PL zmarło około 77 395 osób z 38milionów co daje zatrważające 0.002% w prawie 2 lata. To wszystko przy zalozeniu, że dane nie sa przekłamane.
Zgłoś
Quassar 2021-11-04, 19:35
nieja napisał/a:

Ja tylko dodam, że gdyby wziąć pod uwagę procentowy udzial grup wiekowych w ogolnej liczbie zgonow z powodu covid 19, to dane wygladaja nastepujaco:
67% ogólnych zgonów w Polsce to osoby po 70roku życia,
87% to osoby po 60roku życia.
Ogółem, w PL zmarło około 77 395 osób z 38milionów co daje zatrważające 0.002% w prawie 2 lata. To wszystko przy zalozeniu, że dane nie sa przekłamane.

No a teraz trzeba by podać jeszcze dane których nikt nie zbiera, czyli osoby umierające na inne schorzenia bo mieli ograniczony lub nawet nie mieli wcale dostępu do leczenia na innych schorzenia bo szpitale były tylko dla covidowców

O czym jest też wspominane w powyższym linku/informacji.

Pomyliłeś sie w obliczeniach milion ma sześć zer a nie dziewięć wynik to 0,2%

Zaraz czyli jeśli na świecie ogólne ratio to 0,06% a w Polsce 0,2% jak mamy ufać tym danym to wychodzi na to żę Polacy 4x częściej umierają na covida niż inni ludzie na świecie statystycznie jak to pokazuje covid meter xDDDDDDDD
Zgłoś
notak 2021-11-04, 22:05
up
wiewiór

nie jaraj się tak za bardzo, bo serducho padnie, albo samobója sobie zrobisz

jak ernest
Zgłoś
Dzisiaj 2021-11-05, 0:24 1
Zgłoś
Quassar 2021-11-05, 12:02 1
Zgłoś
metyoo 2021-11-05, 18:09
człowiek ataku padaczki dostał, a gamonie mają podnietę!
Zgłoś
pawcio9014 2021-11-05, 19:10
Stołndzisz napisał/a:

Nie dalej jak 2 miechy temu cała rodzina zwolenników szczepień poszła do piachu w moim mieście po 1 szej dawce, moi sąsiedzi po 2 giej poszli do piachu.

Zapomniałeś dodać, że zginęli w wypadku samochodowym.

Mam jedno pytanie wprost: jakie masz wykształcenie? Bo czuję, że te wspaniałe teorie wygłasza Seba z samochodówki, typowy dzban, który ściągał nawet na plastyce.

DARQNESS napisał/a:

Muszę przyznać, że się nie zaszczepiłem, ale tylko dlatego, że jedynym obcym ciałem, które kocham przyjmować jest naganiacz mojego brata w dupę

Człowieku, Ty osiągnąłeś najwyższy poziom PO PIE DO LE NIA
Zgłoś
konto usunięte 2021-11-05, 19:47
pawcio9014 napisał/a:

Mam jedno pytanie wprost: jakie masz wykształcenie? Bo czuję, że te wspaniałe teorie wygłasza Seba z samochodówki, typowy dzban, który ściągał nawet na plastyce.

Nie zginęli w wypadku samochodowym. Mam mgr, a ponadto miałem propozycję zostania adiunktem na Uczelni Wyższej i myślałem zawczasu o doktoracie. Tym niemniej zrezygnowałem z powodów osobistych i z racji tego, że aktualnie spoko zarabiam i chciałem mieć więcej czasu dla siebie i swojego życia. A dr wcale by mi nie pomógł w mojej obecnej pracy uzyskiwać większe zarobki. Tym niemniej dla takich jak ty i tak będę szurem i foliarzem

Zgłoś
pawcio9014 2021-11-05, 20:16 1
Stołndzisz napisał/a:

pawcio9014 napisał/a:

Nie zginęli w wypadku samochodowym. Mam mgr, a ponadto miałem propozycję zostania adiunktem na Uczelni Wyższej i myślałem zawczasu o doktoracie. Tym niemniej zrezygnowałem z powodów osobistych i z racji tego, że aktualnie spoko zarabiam i chciałem mieć więcej czasu dla siebie i swojego życia. A dr wcale by mi nie pomógł w mojej obecnej pracy uzyskiwać większe zarobki. Tym niemniej dla takich jak ty i tak będę szurem i foliarzem

Masz rację, dla mnie jesteś szurem i foliarzem.
Zgłoś
realooo 2021-11-06, 8:00 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem