Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
szczerość bez granic
mro-ziak • 2013-08-01, 7:40
Jakiś czas temu byłem na spływie kajakowym na mazurach, płynąłem ze swoim 6-letnim synem. Obok nas przepływała stara para niemieckich turystów, trzymająca po jednym psie yorku na kolanach. Syn widząc ich krzyknął z uśmiechem:
-dzień dobry!
Baba obdarzyła go przesłodkim uśmiechem i łamana polszczyzną odpowiedziała:
-dzyn dopry.
No co mój syn, poważniejąc strzelił:
-Ja nie do Ciebie mówiłem...

Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-08-02, 18:53 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-02, 19:22 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Twin 2013-08-02, 19:44 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-02, 19:52
Zgłoś
Twin 2013-08-02, 20:24 1
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-08-02, 20:31
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-02, 20:42
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-02, 20:44 1
Zgłoś
Poziomkowy 2013-08-02, 20:49 2
mro-ziak napisał/a:

stara para niemieckich turystów, trzymająca po jednym psie yorku na kolanach. Syn widząc ich krzyknął z uśmiechem:
-dzień dobry!
Baba obdarzyła go przesłodkim uśmiechem i łamana polszczyzną odpowiedziała:
-dzyn dopry.
No co mój syn, poważniejąc strzelił:
-Ja nie do Ciebie mówiłem...

Kolejny raz musze tu troche powalczyc. To, ze ktos jest Niemcem, nie oznacza, ze od razu byl morderca... A ty drogi kolego, nie chce sie martwic, ale wychowales zwyklego, mlodego, pospolitego chama i prostaka Skoro jestes z niego dumny, to od razu powiem: niedaleko pada jablko od jabloni...
Zgłoś
Twin 2013-08-02, 20:52 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-02, 20:58
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-08-02, 21:17 1
Zgłoś
Twin 2013-08-02, 21:46 1
@Szajbaaa
Po pierwsze, nikt wroga nie usprawiedliwia, bo aktualnie niemcy nie sa naszym wrogiem, cholera wie jak dlugo tak pozostanie, ale tak jest.
Druga sprawa. Znowu bede walkowal sprawe wlasnego zdania. Ludzie maja rozne opinie i mozna sie z nimi nie zgadzac, ale mozna to zrobic nie obrazajac drugiej osoby.
Trzeci temat, to kwestia Twojego czytania ze zrozumieniem. Trudno powiedziec (wnioskujac po poprzednich postach) czy zrozumiales, ze przywolanie Zulaw Wislanych i tego calego "Podbeskidzia" bylo aluzja do porownania wysokosci nad poziomem morza tych regionow z poziomem Twoich wypowiedzi.

Konczac - ten czlowiek ma racje. Zachodnie nacje, w tym niemcy, reprezentuja o wiele wyzszy poziom kultury niz Polacy. Ludzie na zachodzie sobie pomagaja, szanuja siebie nawzajem, a nie kopia doly, zeby drugi mial gorzej. W Polsce prawie na kazdym kroku sie z tym spotykam.

Update:
mr_9mm, nie chce od Ciebie zadnego piwa, wez je sobie z powrotem.

Update2:
W moim pierwszym poscie w tym temacie cos popieprzylem z linkami do matur. Link do matury z matematyki 2005:
matematyka.pisz.pl/strona/1763.html
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-06, 23:59
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem